Camping for alle

Prøv campingferie og slip børnene løs på Djursland

Camping er en velkendt og elsket ferieform af mange. Og camping er for alle, også selv om man ikke har egen campingvogn. Alle campingpladserne på Djursland har hytter, mobilhomes eller telt- og campingvogne, så der er gode muligheder for at nyde campinglivet.

Campinghytter gør camping mulig for alle

Smuttur til Ørkenen på Anholt

På den lille ø Anholt ligger Nordeuropas største lavhede Ørkenen. Tag vandreskoene på, og udforsk Ørkenens imponerende vidder, vejrbidte natur og sjældne planter. Besøg også sælreservatet ved Anholt Fyr, hvor I kan se den spættede sæl og gråsælen.

Smuttur til Trehøje i Mols Bjerge

Trehøje er tre bakketoppe på 127 højdemeter i midten af den naturskønne Nationalpark Mols Bjerge. Hvis I bestiger de tre toppe, kan I opleve, hvor høje bakketoppene virker. Landskabet stiger stejlt fra kysten og giver jer en overraskende smuk udsigt over Djurslands bølgede landskab til den ene side og Kattegats bugtede kyst til den anden.

Smuttur til Sletterhage Fyr på Helgenæs

På Djurslands sydligste punkt ligger Sletterhage Fyr i et uforstyrret landskab. Hvis I går en tur langs kysten, får I den fuldendte naturoplevelse helt derude, hvor himmel møder hav. Længere inde på halvøen kan I se dramatiske bakker og stejle skrænter rejse sig.

Smuttur til Kalø Slotsruin ved Rønde

Ved foden af Nationalpark Mols Bjerge ligger Kalø Slotsruin på en banke i Kalø Vig. Hvis I følger den gamle stenbrolagte vej ud på halvøen, er det næsten som at rejse 700 år tilbage i tiden. Luk øjnene og forestil jer, hvordan borgen i sin tid forsvarede sig mod oprørere og fremmede magter, eller tag den nyetablerede trappe op i tårnet, hvor I kan opleve landskabet fra højden.

Glasmuseet - Ebeltoft

Museum Østjylland signaturfortællinger

Et museum, tre købstæder, 15.000 års historie. 

Glasmuseet Ebeltoft

Glasmuseet Ebeltoft signaturfortællinger

På Djursland, smukt beliggende ved Ebeltoft Vig, ligger ét af verdens førende museer for moderne international glaskunst – anerkendt verden over for udstillinger i verdensklasse og en enestående samling. På initiativ af keramiker og studioglaspionér, Finn Lynggaard, som flyttede til Ebeltoft i 1980, og i tæt parløb med lokale kræfter, heriblandt direktør for Kvadrat, Erling Rasmussen, blev Glasmuseet Ebeltoft indviet i 1986 i den smukke Toldbod, tegnet af Hack Kampmann.

Gammel Estrup, Danmarks Herregårdsmuseum

Gammel Estrup, Danmarks Herregårdsmuseum

Danmarks Herregårdsmuseum ligger smukt placeret på Norddjursland ved Auning, og herregården er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. 

Landbrugsmuseet - Gl. Estrup

Det Grønne Museum

Kom og oplev jagten, skoven, landbruget og maden på nyt museum - Det Grønne Museum

Den 1. januar 2017 fusionerede Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm og Dansk Landbrugsmuseum i Auning. Derfor kan du nu besøge ét samlet museum med viden, historier og oplevelser om jagten, skoven, landbruget og maden. Det smukke og levende museum ligger i fantastiske omgivelser i Auning, hvor Dansk Landbrugsmuseum har haft til huse.

Anholt - et paradis i Kattegat

Anholt, her er højt til himlen. Det er naturøen, du aldrig glemmer, midtvejs mellem Sverige og Danmark, og landets mest isolerede øsamfund. Den enestående natur er umådelig alsidig; den rummer både det flade landskab og klitter, tæt skov og åben hede. Øens mest bemærkelsesværdige natur er Ørkenen, der består af klitter og hedeområder og er Nordeuropas største lavhede.

Center for Maritim kulturarv

Center for Maritim kulturarv

Center for Maritim kulturarv 

Udsigt fra Molskroen

Egil Fischers Ferieby

Egil Fischers Ferieby direkte ved Femmøller Strand

Lystøndeskuret

Lystøndeskuret

Lystøndeskuret - havnens nytilkommer

Den kulturhistoriske bygning ”Lystøndeskuret” fra Holmen i København planlægges genrejst som havnens forsamlingshus på den gamle fiskerihavn i Ebeltoft. Bygningen vil danne ramme om mangfoldige kulturaktiviteter og åbne værksteder med vedligehold af fiskerihavnens skibe og både og restaurering af historiske fiskefartøjer.

Slagterigrunden

Slagterigrunden

Slagterigrunden - et nyt byområde

Ebeltoft havnefront

Ebeltoft havnefront

Velkommen til Ebeltoft havnefront

Det unikke havnemiljø ved Ebeltoft består af flere mindre havne i direkte sammenhæng med byen og de tilstødende strande. Her er duft af hav og tjæret tovværk. Farverige kuttere, mågeskrig og friske fisk - og den evigt foranderlige udsigt over vigen til Mols Bjerge. 

Ebeltoft havnefront

VELKOMMEN TIL EBELTOFT HAVNEFRONT

Den reviderede masterplan er udarbejdet på baggrund af vurdering og

behandling af de indlæg, indsigelser og bemærkninger, der kom frem i

debatperioden om Masterplan for Ebeltoft Havnefront i august - september

2007.

De mange indlæg har både været idérige og detaljerede, og har

Golf og wellness i verdensklasse

Lübker Golf Resort og wellness i særklasse

Forkæl dig selv og familien

Lübker er for alle familier der vil have det sjovt sammen, slap af på golfbanen eller forkæles i vores 3500 m2 store wellness center med spa, fitness og subtropisk bad. Lübker er centralt placeret på Djursland med Djurs Sommerland som nabo.

Lübker Spa byder alle former for behandlinger

Lübker Golf Resort

Et åndehul for krop og sjæl og en oplevelse for alle sanser

Glasmuseet - Ebeltoft

Glasmuseet Ebeltoft

Glasmuseet Ebeltoft en verden af glas for hele familien 

Glasmuseet Ebeltoft byder året rundt på overraskende oplevelser og lærerige aktiviteter for hele familien. Lån for eksempel en ”opdagelseskuffert” og leg dig til mere viden om glas sammen med familiens yngste på vej gennem museet eller se, hvem der kan svare på flest spørgsmål om værkerne undervejs i udstillingerne.