Glasmuseet - Ebeltoft

Museum Østjylland signaturfortællinger

Et museum, tre købstæder, 15.000 års historie. 

Glasmuseet Ebeltoft

Glasmuseet Ebeltoft signaturfortællinger

På Djursland, smukt beliggende ved Ebeltoft Vig, ligger ét af verdens førende museer for moderne international glaskunst – anerkendt verden over for udstillinger i verdensklasse og en enestående samling. På initiativ af keramiker og studioglaspionér, Finn Lynggaard, som flyttede til Ebeltoft i 1980, og i tæt parløb med lokale kræfter, heriblandt direktør for Kvadrat, Erling Rasmussen, blev Glasmuseet Ebeltoft indviet i 1986 i den smukke Toldbod, tegnet af Hack Kampmann.

Ree Park Safari

Magiske oplevelser i dyrenes verden Ree Park Safari

Besøg Ree Park Safari og få et uforglemmeligt besøg i dyrenes spændende verden. Djurslands store safaripark byder på vilde oplevelser og aktiviteter blandt dyr fra eksotiske verdensdele.

Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark ...dyr der har det helt vildt

Midt på Djursland ligger Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor der er masser af plads til både dyr og mennesker. Dyrene kommer altid i første række, og som gæst får du en enestående mulighed for at komme tæt på dyrene fra lange gangbroer, som bugter sig gennem den smukke danske natur.

Rovdyrfodringer og havørneshow

Kattegatcentret - Danmarks Hajcenter

Bliv bidt af havet i Kattegatcentret

Mærk gyset, når hajerne omringer dig, ro i kajak på ishavet og forelsk dig i de dygtige sæler, når de hapser sild og lærer bogstaver! Om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller tør kaste dig ud på dybt vand i dykkerdragt, så står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser både inde og ude!

Herregårdsmuseet - Gl. Estrup

Gammel Estrup - Dansk Herregårdsmuseum

Dansk Herregårdsmuseum ligger smukt placeret på Norddjursland ved Auning, og herregården er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. 

Landbrugsmuseet - Gl. Estrup

Det Grønne Museum - Dansk Landbrugsmuseum

Kom og oplev jagten, skoven, landbruget og maden på nyt museum - Det Grønne Museum

Den 1. januar 2017 fusionerede Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm og Dansk Landbrugsmuseum i Auning. Derfor kan du nu besøge ét samlet museum med viden, historier og oplevelser om jagten, skoven, landbruget og maden. Det smukke og levende museum ligger i fantastiske omgivelser i Auning, hvor Dansk Landbrugsmuseum har haft til huse.

Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

Velkommen i Djurs Sommerland

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland for fjerde år i træk – og prøv de 2 superseje nyheder for hele familien.

NYHEDER 2018: Safaribussen og Jungle Rally

Vildt spændende - kom tæt på dyrene

Randers Regnskov

Gå på opdagelse i den eventyrlige regnskov

Randers Regnskov er et sansebombardement af naturoplevelser. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv, der findes her. I trækronerne over dig springer aber rundt og leger, mens flagermus og dovendyr får sig et lille hvil.

Anholt - et paradis i Kattegat

Anholt - her er højt til himlen

Golf og wellness i verdensklasse

Lübker Golf Resort

Golf i verdensklasse på Lübker Golf Resort

Smag på Djursland

Smag på Djursland

Vejen til lokale smagsoplevelser

Boderne langs vejene byder på friske råvarer. Her kan I købe friskhøstede grønsager. Ved mange gårdbutikker og jordbrug kan I selv plukke bær – en hyggelig familieaktivitet, som samtidig er sund og velsmagende.

Dyrk det gode liv

Gammel Estrup - Herregårdsmuseet

Underholdning og andre gode tips

Her har du gode tips til anderledes oplevelser på Djursland.

Wellness på Hotel Marina

Wellness i særklasse

Lübker Square – 3.500 m2 stort åndehul med subtropisk bad og spa & wellness

Naturens vildt mange glæder

Pak kurven og tag på opdagelse i naturen. På Djursland finder du noget af Danmarks vildeste natur, det er idéelt at være aktiv.

Nationalpark Mols Bjerge

Begynd turen i nationalparken med et besøg på et af besøgscentrene.

Lübker Golf Resort - golf i verdensklasse

Vild aktiv ferie

Vild aktiv ferie

Golf og wellness i verdensklasse på Lübker Golf Resort

Center for Maritim kulturarv

Center for Maritim kulturarv

Center for Maritim kulturarv 

Udsigt fra Molskroen

Egil Fischers Ferieby

Egil Fischers Ferieby direkte ved Femmøller Strand

Lystøndeskuret

Lystøndeskuret

Lystøndeskuret - havnens nytilkommer

Den kulturhistoriske bygning ”Lystøndeskuret” fra Holmen i København planlægges genrejst som havnens forsamlingshus på den gamle fiskerihavn i Ebeltoft. Bygningen vil danne ramme om mangfoldige kulturaktiviteter og åbne værksteder med vedligehold af fiskerihavnens skibe og både og restaurering af historiske fiskefartøjer.