Glasmuseet - Ebeltoft

Museum Østjylland signaturfortællinger

Et museum, tre købstæder, 15.000 års historie. 

Glasmuseet Ebeltoft

Glasmuseet Ebeltoft signaturfortællinger

På Djursland, smukt beliggende ved Ebeltoft Vig, ligger ét af verdens førende museer for moderne international glaskunst – anerkendt verden over for udstillinger i verdensklasse og en enestående samling. På initiativ af keramiker og studioglaspionér, Finn Lynggaard, som flyttede til Ebeltoft i 1980, og i tæt parløb med lokale kræfter, heriblandt direktør for Kvadrat, Erling Rasmussen, blev Glasmuseet Ebeltoft indviet i 1986 i den smukke Toldbod, tegnet af Hack Kampmann.

Herregårdsmuseet - Gl. Estrup

Gammel Estrup - Dansk Herregårdsmuseum

Dansk Herregårdsmuseum ligger smukt placeret på Norddjursland ved Auning, og herregården er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. 

Landbrugsmuseet - Gl. Estrup

Det Grønne Museum - Dansk Landbrugsmuseum

Kom og oplev jagten, skoven, landbruget og maden på nyt museum - Det Grønne Museum

Den 1. januar 2017 fusionerede Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm og Dansk Landbrugsmuseum i Auning. Derfor kan du nu besøge ét samlet museum med viden, historier og oplevelser om jagten, skoven, landbruget og maden. Det smukke og levende museum ligger i fantastiske omgivelser i Auning, hvor Dansk Landbrugsmuseum har haft til huse.

Golf og wellness i verdensklasse

Lübker Golf Resort og wellness i særklasse

Forkæl dig selv og familien

Lübker er for alle familier der vil have det sjovt sammen, slap af på golfbanen eller forkæles i vores 3500 m2 store wellness center med spa, fitness og subtropisk bad. Lübker er centralt placeret på Djursland med Djurs Sommerland som nabo.

Lübker Spa byder alle former for behandlinger

Lübker Golf Resort

Et åndehul for krop og sjæl og en oplevelse for alle sanser

Glasmuseet - Ebeltoft

Glasmuseet Ebeltoft

Glasmuseet EbeltoftModerne international glaskunst