Tang, torsk & tipi i efterårsferien på Kattegatcentret

TANG, TORSK & TIPI – VILDE OPLEVELSER I EFTERÅRSFERIEN 2018!

I efterårsferien 2018 er der vilde oplevelser for hele familien i Kattegatcentret! Du kan blandt andet få en bid af vildmarkslivet, når vi laver fiskesuppe over bål – og bagefter kan du dykke ned i et vildt aktivitetsprogram med fodringer, opgaveløb og et hav af andre sjove oplevelser og børneaktiviteter! Velkommen til tang, torsk og tipi i efterårsferien (13.-21. oktober) - vi har åbent hver dag fra kl. 10-17!

Køb din billet online og spar 10%!

TANG, TORSK OG TIPI - EN VILD OPLEVELSE I EFTERÅRSFERIEN

I vores vilde efterårsferie-tema ”Tang, torsk & tipi” er der sjove oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne! Hver dag i efterårsferien kl. 11 inviterer vi nemlig inden for i tipi’en til en smagsprøve på vildmarkslivet!

Lad børnene kløve brændet til det knitrende bål og tilbered bagefter en lækker fiskesuppe med alt godt fra havet, som I på ægte vildmarksmanér spiser med en muslingeskal. Leg gemmeleg i tipierne og nyd udsigten til Kattegat, mens I sidder lunt og godt på et lammeskind. En vildt hyggelig oplevelse i efterårsferien for hele familien!

ET VILDT AKTIVITETSPROGRAM I EFTERÅRSFERIEN

I efterårsferien står vi klar med et vildt aktivitetsprogram, hvor der er nye oplevelser og aktiviteter på programmet hver time! Du kan blandt andet opleve de dygtige sæler hapse sild og lære bogstaver, når de hver dag i efterårsferien fodres og trænes i lagunen – og gå ikke glip af vores vildt søde sælunge, Mira! Du kan også opleve vores nye sandtigerhajs vilde appetit, når vi hver dag kl. 14 fodrer og træner de store hajer i hajtanken.
 

Del denne side

Opdateret af:

Destination Djursland djursland@visitdjursland.com
 

Kontakt

Adresse

Færgevej 4
8500 Grenaa

Telefon

+45 86 32 52 00

Fax

+45 86327200

Fakta

  • Type

    • Efterårsferie
    • Natur
    • For børn

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.926474
Latitude : 56.406637