Molskroen Strandhotel

Molskroen Strandhotel
Det nyopførte Molskroen Strandhotel ligger blot 200 meter fra selve Molskroen. Strandhotellet har 29 helt nye, moderne værelser og to restauranter.

Omdrejningspunktet for det sociale liv på Strandhotellet er den store terrasse med direkte udsigt over Ebeltoft Vig  og den smukke natur på Mols. Her kan du nyde den gode mad, havet og bjergene.

På det nye Strandhotel har vi 29 skønne værelser - alle nyindrettede i moderne design med valg af stilfulde kvalitetsmaterialer overalt. Vores værelser er lyse, venlige og komfortable og udstyret med luksussenge med Wonderland madrasser, som gør soveoplevelsen til noget særligt. Stemningen er moderne, uformel med et touch af det maritime. Flere af værelserne har fuld panoramaudsigt direkte til havet med den skønne badestrand kun et øjekast derfra. 

I Brasseriet serveres velkendte klassikere, med udgangspunkt i det klassiske franske brasserie køkken, med hovedvægt på fisk og skaldyr.

Ved siden af ligger A Hereford Beefstouw , kendt for den fremragende grillstegte bøf. Her serveres velhængte, møre og saftige oksebøffer af kød, importeret fra bl.a. Australien og Sydamerika, samt frokost menu som med fordel kan nydes på den store udendørs terrasse.

 

 

 

 

Åbningstider / Tidspunkter

01/01/2019 - 31/12/2019 Mandag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

Destination Djursland djursland@visitdjursland.com
 

Kontakt

Adresse

Hovedgaden 31, A
8400 Ebeltoft

Telefon

+45 86362200

Fakta

  • Faciliteter

    • Restaurant
    • Parkeringsplads for busser
    • Internetadgang
    • Bar

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.606587999
Latitude : 56.2294032