Ree Park Safari

Magiske oplevelser i dyrenes verden Ree Park Safari

Besøg Ree Park Safari og få et uforglemmeligt besøg i dyrenes spændende verden. Djurslands store safaripark byder på vilde oplevelser og aktiviteter blandt dyr fra eksotiske verdensdele.

Tag med på en Landrover Safari, hvor du kører rundt blandt de mange afrikanske dyr på savannen. Dyrene kommer ekstra tæt på ved fodringstid. Her kan du bl.a. opleve Danmarks eneste geparder jage frokosten eller se de mange sjove aber flokkes om føden.

Amerika Expressen
Tag en togtur tilbage i tiden med Amerika Expressen. Når du stiger ombord på toget på Central Station, så træder du ind i en verden, hvor det at rejse tog længere tid end i dag, og der var rigelig plads til at opleve. Turen med damptoget Black Beauty går ud over den nordamerikanske prærie, hvor du kommer helt tæt på ulve, bisoner, elge og sortbjørne.

Kamelridning og klappedyr
Børnene vil elske en ridetur på parkens store kameler, og på legepladsen er der mulighed for at brænde krudtet af – under overvågning af de stribede Sumatra tigre, der bor lige ved siden af. Du kan også komme helt tæt på og røre alle dyrene på Farmen. Her kan du klappe og kæle med kyllinger, svenske minigrise, geder og æsler.

Køb feriepakke med entré til Ree Park Safari og overnatning her

Priser og åbningstider

www.reepark.dk

Del denne side

Book feriepakke til Ree Park Safari

Book feriepakke inkl. entrébilletter til Ree Park Safari samt overnatning på www.djurspakken.dk

Nyhed i Ree Park Safari, damptoget Amerika Expressen

Amerika Expressen i Ree Park Safari

Tag en togtur tilbage i tiden med Amerika Expressen. Turen med damptoget Black Beauty går ud over den nordamerikanske prærie, hvor du kommer helt tæt på ulve, bison, elge og sortbjørne.

 

 

 

 

 

 

Ree Park Safari

Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft

tlf. 8633 6150

www.reepark.dk

info@reepark.dk