Randers Regnskov

Gå på opdagelse i den eventyrlige regnskov

Randers Regnskov er et sansebombardement af naturoplevelser. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv, der findes her. I trækronerne over dig springer aber rundt og leger, mens flagermus og dovendyr får sig et lille hvil.

I skovbunden arbejder bladskærermyrerne utrætteligt med at slæbe tunge bladstykker ned i deres bo, alt imens søkøerne svømmer roligt rundt, og komodovaranerne daser på en solbeskinnet plet. En endnu mere fantastisk jaguaroplevelse Fra en hidtil uopdaget, og næsten tilgroet hytte i Sydamerikakuplen, bliver jaguaroplevelsen nu endnu mere fantastisk. Som noget nyt kan du nu også følge med i disse majestætiske kattes liv indefra, og således få et smugkig ind i deres ”private gemakker”. 

Sommerfugleoplevelse ud over det sædvanlige 

Fra påske til efterårsferien kan du gå på opdagelse mellem farvestrålende sommerfugle i alverdens former og farver og opleve dem svæve frit rundt i Sydamerikakuplen. Mayatemplet er blevet indhyllet i fantastiske planter, der danner rammen for en sommerfugleoplevelse ud over det sædvanlige. 

Slangetemplet

Er du også vild med slanger? Så gå på opdagelse i Slangetemplet, hvor du fra den 24. marts til 21. oktober kan gå rundt blandt vaskeægte, levende kvælerslanger. 

DanmarksParken

Fra den 24. marts til den 21. oktober kan børn og barnlige sjæle boltre sig på den store naturlegeplads og klappe alle de søde bondegårdsdyr. Det sjove og lærerige dyreshow NaturTalent kan du opleve i højsæsonen.

www.regnskoven.dk

Del denne side

Book feriepakke til Randers Regnskov

Book feriepakke inkl. entrébilletter til Randers Regnskov samt overnatning på www.djurspakken.dk

Nyt anlæg til jaguarerne med stor pool

En endnu mere fantastisk jaguaroplevelse

Fra en hidtil uopdaget, og næsten tilgroet hytte i Sydamerikakuplen, bliver jaguaroplevelsen nu endnu mere fantastisk. Som noget nyt kan du nu også følge med i disse majestætiske kattes liv indefra, og således få et smugkig ind i deres ”private gemakker”.


Randers Regnskov

Tørvebryggen 11, 8900 Randers

tlf. 8710 9999

www.regnskoven.dk

post@regnskoven.dk