Vinterferie på Djursland

Vinterferien er typisk en tid hvor der er "fyret op" for indendørs aktivitet og hygge, og det er der i høj grad mulighed for på Djursland for børn og voksne.

Se mere om vinterferieaktiviteter på Djursland i vinterferien uge 7 og 8.

Vinterferieaktiviteter på Glasmuseet Ebeltoft

Aktiviteter på glasmuseet fra 12. – 25. februar fx glasmaling og familierundvisning. Tag hele familien med og gå på opdagelse i museets udstillinger på egen hånd og løs opgaver undervejs. 

Appetitvækkende vinterferie på Kattegatcentret

Appetitvækkende vinterferie i Kattegatcentret

Tilbered en lækker fiskesuppe over et knitrende bål, gå på sjov opgavejagt i udstillingen, slå havkatten af tønden og oplev fodring og træning af hajer og sæler. 

Børneaktiviteter på Lübker

Familiehygge og varme i Lübker Square

Lübker Square er for alle, der vil forkæles i vores 3500 m2 store wellness-center med spa, fitness og subtropisk bad i hele vinterferien.

Prøv rebslagning på Fregatten Jylland

Fregatten Jylland åbner ny særudstilling

Kom og oplev den nye særudstilling "Modeller på podier" om modelbyggernes forunderlige verden. Tag også på piratjagt med vores guider og på skattejagt, lav reb og meget mere...

Randers Regnskov i vinterferien, jaguarer "indtager" Sydamerikakuplen

JAGUARERNE "INDTAGER" SYDAMERIKAKUPLEN

I hjertet af Amazonas regnskoven ligger Estación Cientifíco Bigai – en feltstation, hvor studerende fra Universitetet i Quito, Ecuador studerer det mageløse dyre- og planteliv, der findes her. Men de er ikke alene!

Ree Park Safari har åbent i vinterferien

Vinter åbent i Ree Park Safari

Dyrenes fastelavnsfest – vi slå ’løven af tønden’ – Bedste udklædte belønnes med et gavekort til Natpatrulje i Ree Park i sæson 2018

Museum for børn på Gammel Estrup

Børnemuseum på Gammel Estrup - Dansk Herregårdsmuseum

Børn og barnlige sjæle kan i skolernes vinterferie prøve kræfter med rigtigt museumsarbejde, når Gammel Estrups formidlere har fundet graveredskaber og museumsgenstande frem.

Bestil feriepakke til Djursland

Book vinterferien her... eller en miniferie i foråret

Book feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter og feriehus samt attraktioner som fx Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Kattegatcentret m.fl.

Spændende events og begivenheder på Djursland

Begivenhedskalender

Søg på alt fra julemarkeder, koncerter, rundvisninger for november og december måned.

Del denne side