Vildt meget at forelske sig i...

Der er mange muligheder for at dyrke det gode liv på Djursland. I kan tage på shopping i de mange specialbutikker i Ebeltoft og i Grenaa - begge byer har været kåret som Danmarks hyggeligste handelsbyer.

I kan vælge en smagsrute med øl, delikatesser og råvarer fra lokale jordbrug, lave original stenalderkost via Karpenhøj Naturcenter eller deltag i historisk madlavning i Madens Hus på Det Grønne Museum/Dansk Landbrugsmuseum. Gå på jagt efter det unikke lokale køb i glasbutikken på Glasmuseet Ebeltoft - det eneste museum i Danmark med moderne glaskunst. Der er også mulighed for at nyde den vilde ro i Mols Bjerge fra et vildmarksbad ude i den vilde natur via Karpenhøj Naturcenter.

Oplev desuden historiens vingesus når du besøger træder ind i de pragfulde sale på Gammel Estrup Herregårdsmuseet og Rosenholm Slot

På Djursland er det nemt at forelske sig – i hinanden eller i Djursland. Her er der plads og ro til at lade batterierne op sammen og finde inspiration.

Vildt romantisk

Dyrk det gode liv på Djursland

Afslut dagen med en total rensning i wellness-afdelingen på Hotel Marina eller i vildmarksbadet på Karpenhøj Naturcenter, hvor I efterfølgende kan tilberede mad med lokale fødevarer. På turen rundt i landskabet bliver I måske fristet af en gårdbryg med havudsigt eller duften af nyristet kaffe fra Mols kafferisteri. Nærvær og det gode liv er tæt på og kræver hverken pas eller en stor pengepung.

Bestil din næste ferie på www.djurspakken.dk

Lübker Square er for alle

Lübker Golf Resort

Golfanlæg i topklasse, spa & wellness samt café og restaurant. Lübker Square - 3.500 m2 stort åndehul med suptropisk bad og spa & wellness.

Få inspiration på lokale fødevarer og restauranter på Djursland

Smag på Djursland

Djursland er et bugnende spisekammer og byder på udsøgte produkter, fremstillet af lokale ildsjæle. Her er smagsoplevelser for børnefamilier der gerne vil have nære og ægte oplevelser, og for par der søger fødevarer af høj kvalitet.

 

Europæisk Kulturby på Djursland

Aarhus 2017 på Djursland

Aarhus 2017 Europæisk kulturhovedstad. Ingredienserne er raffinerede, og delikatesserne er udsøgte, når det går løs med kulturelle og gastronomiske aktiviteter i 2017. Se program...

Sommersjov i Købmandsgården

Museums, slotte og herregårde

På Djursland findes der en bred palette af museums oplevelser for alle medlemmer i familien - det er både sjovt og lærerigt. Oplev bl.a. Museerne på Gl. Estrup, Glasmuseet Ebeltoft samt Fregatten Jylland.

 


Vildt farverige Djursland

Vildt mange glæder ved naturen

En travetur i Nationalpark Mols Bjerge eller en frisk cykeltur er en mulighed hele året. Selv vinterbadning kan for nogen være fristende. Læs om "must see" oplevelser i Nationalparken og vores anbefalinger her.

For legebørn i alle aldre - vildt spændende

Djurslands Jernbanemuseum

Oplev et stykke dansk jernbanehistorie

Dansk Motor- og Maskinsamling

Dansk Motor- og Maskinsamling

Lugten af smøreolier fylder lokalerne. En imponerende samling af historisk maskineri med mere end 450 forskellige motorer er det et eldorado Dansk Motorsamling viser frem. Udviklingen af dansk industrihistorie og fremskridtet indenfor produktion, søfart og landbrug har udgangspunkt i dansk motorfremstilling.

Spændende events og begivenheder på Djursland

Søg på begivenheder

Søg på alt fra julemarkeder, koncerter, rundvisninger for november og december måned.