Vildt mange oplevelser

Prøv Danmarks største rutschebaner og over 60 forlystelser for både små og store legebørn i Djurs Sommerland - der også er Nordens største Sommerland. Kom vildt tæt på dyrenes spændende verden i fx Randers Regnskov, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park Safari eller Kattegatcentret. Et besøg på Det Grønne Museum og Gammel Estrup, giver et lærerigt indblik i "de gamle dage". De ligger næsten som perler på en snor. 

Du kan også shoppe i vildt charmerende Ebeltoft, opleve den storslåede natur i Nationalpark Mols Bjerge og slutte dagen af på en af de mange strande på den 250 km lange kyststrækning. 

Prøv årets nyhed i Djurs Sommerland: Tigeren

Djurs Sommerland

Tag i Djurs Sommerland, og prøv Danmarks største rutschebaner og over 60 sjove forlystelser for hele familien. Kæmpe nyhed: Tigeren...

Bestil feriepakke til Djursland

Book overnatning inkl. billetter til oplevelser

Sammensæt din feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter og feriehus samt attraktioner som fx Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari m.fl.

Akvarier og dyreparker

...  når du kan se dyr fra hele verdenen på Djursland. Kom vildt tæt på dyrenes spændende verden i Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og Munkholm Zoo.

Museum Østjylland i Grenaa

Kig forbi museerne på Djursland

På Djursland findes der en bred palette af museums oplevelser for alle medlemmer i familien - det er både sjovt og lærerigt. Oplev bl.a. Gammel Estrup, Glasmuseet Ebeltoft samt Fregatten Jylland.

 


Masser af spændende aktiviteter på Djursland

Aktivitetscentre

Kom og få en sjov og lærerig dag inde eller ude på et af vores aktivitetscentre, du bestemmer selv tempoet...

Nationalpark Mols Bjerge

Nationalpark Mols Bjerge

Nationalparken har sit navn fra Mols Bjerge, der er det mest kendte fredede naturområde i nationalparken med et sjældent istidslandskab og sjældne planter- og dyrearter.

Book aktiviteter i naturen

oplev-djursland.dk book

Brug naturen aktivt. Book fx sejltture, guidet ture, smagsoplevelser og meget mere på oplev-djursland.dk. Indtast din ferieperiode og se, hvilke aktiviteter du kan sikre dig billet til.

Spændende events og begivenheder på Djursland

Begivenhedskalender

Søg på alt fra julemarkeder, koncerter, rundvisninger for november og december måned.

Få inspiration på lokale fødevarer og restauranter på Djursland

Smag på Djursland

Djursland er et bugnende spisekammer og byder på udsøgte produkter, fremstillet af lokale ildsjæle. Her er smagsoplevelser for børnefamilier der gerne vil have nære og ægte oplevelser, og for par der søger fødevarer af høj kvalitet.

 

Anholt

Anholt - et ø-paradis i Kattegat

Læs mere om Anholt og find overnatning på fx Bed & Breakfast - et besøg kræver en overnatning.