Vildt mange oplevelser

Prøv Danmarks største rutschebaner og over 60 forlystelser for både små og store legebørn i Djurs Sommerland - der også er Nordens største Sommerland. Du kan komme vildt tæt på dyrenes spændende verden. Besøg blot Randers Regnskov, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park Safari eller Kattegatcentret i Grenaa. De ligger næsten som perler på en snor. Alle kender Fregatten Jylland og Glasmuseet Ebeltoft med masser af spændende aktiviteter.
Du kan også shoppe i vildt charmerende Ebeltoft, opleve den storslåede natur i Nationalpark Mols Bjerge og slutte dagen af på en af de mange strande på den 250 km lange kyststrækning. Prøv et besøg på Museum ØstjyllandDet Grønne Museum og Gammel Estrup, som giver et lærerigt indblik i historien.

Glæd jer til store oplevelser i Nordens største Sommerland

Djurs Sommerland

Tag i Djurs Sommerland, og prøv Danmarks største rutschebaner og over 60 sjove forlystelser for hele familien. Prøv også de to superseje nyheder...

Bestil feriepakke til Djursland

Book overnatning inkl. billetter til oplevelser

Book feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter og feriehus samt attraktioner som fx Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Kattegatcentret m.fl.

Akvarier og dyreparker

...  når du kan se dyr fra hele verdenen på Djursland. Kom vildt tæt på dyrenes spændende verden i Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og Munkholm Zoo.

Sommersjov i Købmandsgården

Kig forbi museerne på Djursland

På Djursland findes der en bred palette af museums oplevelser for alle medlemmer i familien - det er både sjovt og lærerigt. Oplev bl.a. Museerne på Gl. Estrup, Glasmuseet Ebeltoft samt Fregatten Jylland.

 


Nationalpark Mols Bjerge

Nationalpark Mols Bjerge

Nationalparken har sit navn fra Mols Bjerge, der er det mest kendte fredede naturområde i nationalparken med et sjældent istidslandskab og sjældne planter- og dyrearter.

Spændende events og begivenheder på Djursland

Begivenhedskalender

Søg på alt fra julemarkeder, koncerter, rundvisninger for november og december måned.

Velkommen i Nordens største sommerland, Djurs Sommerland