Vildt mange aktiviteter på Djursland

Kom og få en vildt aktiv og lærerig dag på et af vores aktivitetscentre sammen eller giv den gas i en gokart. Oplev havet fra nye vinkler eller lav aktiviteter langs kyst og fjord. 

Er du til aktiv ferie, så få et overblik over cykelstier, fiskeri, kajak og meget mere på Djurslands kortet

Book aktiviteter i naturen på www.natur-djursland.dk

Tur i nationalparken, langs kysterne eller på et af centrene
Kyst- og Fjordcentret

Kyst- og Fjordcentret

Bliv fjordforsker for en dag og tag familien med til Kyst- og Fjordcentret hvor I får masser af natur, frilufstliv og sjove aktiviteter. Eller mød naturvejlederne ved vandet ved Blå Flag centrene i Fjellerup og Grenaa.  

Karpenhøj Naturcenter

Karpenhøj Naturcenter

Unik placering i Nationalpark Mols Bjerge og et godt udgangspunkt for ture i nationalparken. Naturcentret tilbyder bl.a. guidede cykelture, aktiviteter på shelterpladsen, i haveområdet for hele familien for skoler, institutioner og firmaer.

Prøv skinnecykling - Djursland For Fuld Damp

Djursland for fuld damp

Oplev nostalgien og hyggen på den gamle station i Allingåbro og tag en tur ned af skinnerne på cykel eller en på kanotur. 

Mange spændende ting på Stenvad Mosebrugscenter

Stenvad Mosebrugscenter

Fornem mosens mystik, mennesker og maskiner på Stenvad Mosebrugscenter. Prøv et af væld af gratis aktiviteter og tag en togtur ud til mosen med Tørvegrisen. 

Auning Kart Park

Auning Kart Park

Hop op i en af de seje gokarts, mærk suset med op til 65 km/t og få en adrenalinfyldt oplevelse i enestående omgivelser på Auning Kart Park. Både for voksne og børn. OBS: Familie sommertilbud. 

Blå Flag station ved Femmøller Strand

Oplevelsespladser ved vandet

Aktiviteter langs Djurslands 250 km lange kyst er på forskellig vis i fokus på de nye oplevelses-pladser ved Femmøller Strand, Fjellerup Strand og Bønnerup.

Nye cykelkort med 15 meget forskellige ture på Djursland

Djursland på cykel og et vildt flot cykelkort

Velkommen til de anbefalede cykelture! 15 meget forskellige ture på Djursland. 


Børnevenlige strande på Djursland

Børnevenlige strande på Djursland

Det er sommer og tid til at bade. Du kan muntre dig på de lange hvide sandstrande og tage en dukkert i det friske rene vand, hvor børn kan gå langt ud inden det bliver dybt. Se mere om 100 strande her

15 ruter på cykel

Folder med ture og kort over 15 områder på Djursland: Helgenæs, Mols Hoved, Mols Bjerge, Ahl, Skærsø, Ørnbjerg, Kalø, Kolind, Katholm, Kolindsund, Gjerrild, Bønnerup, Fjellerup, Løvenholm og Udbyhøj.

Turene varierer i længde fra 14 til 55 km. Omtale og henvisning til de fire MTB-spor på Djursland: Auning, Ørsted, Grenaa og Ebeltoft. Kortet er trykt på miljøvenligt stenpapir som er meget rivestærkt og vandtæt. Kan bl.a. købes på Turistinformation Fregatten Jylland, på Grenaa Turistinformation og i MENY Rønde for kr. 50,-

Strande på Djursland i film