Vildt mange aktiviteter på Djursland

Kom og få en vildt aktiv og lærerig dag på et af vores aktivitetscentre sammen eller giv den gas i en gokart. Oplev havet fra nye vinkler eller lav aktiviteter langs kyst og fjord. 

Er du til aktiv ferie, så få et overblik over cykelstier, fiskeri, kajak og meget mere på Djurslands kortet

Book aktiviteter i naturen på www.natur-djursland.dk

Tur i nationalparken, langs kysterne eller på et af centrene
Lübker Square er for alle

Lübker Square er for alle

Lübker Square er en dejlig oase for hele familien. For børn er der Suptropisk bad med rutsjebane og børnebassin og for voksne er der stort varmtvandsbassin og Spa & Wellness afdeling.

Auning Kart Park

Auning Kart Park

Hop op i en af de seje gokarts, mærk suset med op til 65 km/t og få en adrenalinfyldt oplevelse i enestående omgivelser på Auning Kart Park. Både for voksne og børn. OBS: Familie sommertilbud. 

Prøv skinnecykling - Djursland For Fuld Damp

Djursland for fuld damp

Oplev nostalgien og hyggen på den gamle station i Allingåbro og tag en tur ned af skinnerne på cykel eller en på kanotur. 

Mange spændende ting på Stenvad Mosebrugscenter

Stenvad Mosebrugscenter

Fornem mosens mystik, mennesker og maskiner på Stenvad Mosebrugscenter. Prøv et af væld af gratis aktiviteter og tag en togtur ud til mosen med Tørvegrisen. 

Kyst- og Fjordcentret

Kyst- og Fjordcentret

Bliv fjordforsker for en dag og tag familien med til Kyst- og Fjordcentret hvor I får masser af natur, frilufstliv og sjove aktiviteter. Eller mød naturvejlederne ved vandet ved Blå Flag centrene i Fjellerup og Grenaa.  

Karpenhøj Naturcenter

Karpenhøj Naturcenter

Unik placering i Nationalpark Mols Bjerge og et godt udgangspunkt for ture i nationalparken. Naturcentret tilbyder bl.a. guidede cykelture, aktiviteter på shelterpladsen, i haveområdet for hele familien for skoler, institutioner og firmaer.

Molslaboratoriet midt i Mols Bjerge

Molslaboratoriet

Midt i de smukke bakker i Mols Bjerge finder du Molslaboratoriet - en del af Naturhistorisk Museum i Aarhus. Du kan bl.a. låne udtyr og hente forslag til natursafarier for børn og voksne og finde vejledning til guidede ture i området. 

Cykelferie på Djursland, cykelruter, cykelkort og meget mere

Djursland på cykel

Få forslag til cykelture, udlejning, guidet ture og meget mere. Se også cykelkort med anbefalede cykelture! 15 meget forskellige ture på Djursland. 


Blå Flag station ved Femmøller Strand

Oplevelsespladser ved vandet

Aktiviteter langs Djurslands 250 km lange kyst er på forskellig vis i fokus på de nye oplevelses-pladser ved Femmøller Strand, Fjellerup Strand og Bønnerup.

Børnevenlige strande på Djursland

Djursland strandguide

Det er sommer og tid til at bade. Du kan muntre dig på de lange hvide sandstrande og tage en dukkert i det friske rene vand, hvor børn kan gå langt ud inden det bliver dybt. Se mere om 100 strande her

Børnevenlige attraktioner på Djursland

Attraktioner for hele familien

Top 10 tips til oplevelser for dig med børn. Du finder både forlystelsesparker, dyreparker, et akvarium og en regnskov. Tag på museer hvor historierne er fortalt i børnehøjde...

Strande på Djursland i film