Vildt god tid med familien

- og fuld fart på oplevelserne. Djursland er området hvor der er tid til at være sammen med familien, nyde hinanden og de mange oplevelsesmuligheder der er indenfor kort afstand.

Tag i Djurs Sommerland, det er Nordens største sommerland, og prøv forlystelser i verdensklasse for både små og store legebørn. Få oplevelser for alle sanser i Randers Regnskov eller et hav af oplevelser på Kattegatcentret, gå om bord på verdens længste træskib Fregatten Jylland og oplev glaspustere trylle moderne kunst frem på Glasmuseet Ebeltoft. Kom tæt på alverdens dyr i Ree Park Safari, eller tag i Skandinavisk Dyrepark hvor mennesker også er velkomne. Oplev jagtens, skovens, landbrugets, madens eller herregårdens historie på Museerne på Gl. Estrup.

Tid med familien ...

Et eldorado af oplevelser

Rundt om hjørnet venter dig og din familie et eldorado af oplevelser, så der bliver fart over feltet, hvis du skal nå det hele. Der skal også være tid til at slappe af og lade trætte børn få ro. Du er velkommen til at komme tilbage. Måske du får lyst til at sende børnene med bedste forældrene på ferie eller selv tage afsted og nyde tiden for to.

Hold dig opdateret med nyheder på Djursland, få specialtilbud eller opnå fordele ved komme tilbage, se mere på www.visitdjursland.com eller bestil din næste ferie på www.djurspakken.dk

Spændende dyr i Randers Regnskov

Læring og dyr

Nordens bedste akvarium, en regnskov og tre dyreparker - det er vildt så mange dyr vi har på Djursland!

Museum Østjylland i Grenaa

Kig forbi museerne på Djursland

På Djursland findes der en bred palette af museums oplevelser for alle medlemmer i familien - det er både sjovt og lærerigt. Oplev bl.a. Gammel Estrup, Glasmuseet Ebeltoft samt Fregatten Jylland.

 


Kaløvig

Kyst- og Naturferie

Et 250 km blåt bånd af kyst og strand omfavner et landskab med bl.a. Nationalpark Mols Bjerge og Naturpark Randers Fjord - det er lige til at udforske. 

Bestil feriepakke til Djursland

Sammensæt din egen feriepakke til Djursland

Sammensæt din feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter og feriehus samt attraktioner som fx Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari m.fl.

Shopping på Djursland

Shopping i vildt hyggelige handelsbyer

To af Djurslands byer har båret titlen som “Danmarks hyggeligste handelsby”. Tilbring en eftermiddag i Ebeltoft, hvor brosten, bindingsværk og stokroser skaber en idyllisk ramme om fantastiske shoppingoplevelser. Eller gør et kup i én af Grenaas 100 specialbutikker.