Privat overnatning

På Djursland er der rigtig mange der vælger at udleje deres private bolig; et værelse, en lejlighed eller et selvstændigt feriehus - lidt ligesom man kender det fra Air B&B. Vi kalder det privat overnatning på Djursland.

Nogle af de private udlejere tilbyder morgenmad, dem kan du fremsøge under Bed & Breakfast. Når du overnatter privat kommer du ofte tættere på de lokale små samfund, måske længere væk fra byerne på en bondegård eller tæt ved kyst og skov.

Privat overnatning (ingen mad)
Bed & Breakfast (mulighed for mad inkl. eller som tilkøb)

Såfremt du gerne vil se priser eller fx tilkøbe billetter, til attraktioner som Djurs Sommerland og dyreparkerne, kan du sammensætte din egen feriepakke på djurspakken.dk

Feriebolig på Djursland
B&B Gamle Skole

Gamle Skole B&B

Gamle Skole B&B er et ideelt udgangspunkt for et ophold i Østjylland. Bo i et naturskønt område ved Alling Å - i nærhed af turistattraktionerne på Djursland, Aarhus og Randers. På Gamle Skole B&B bor du i lyse værelser, med gedigne møbler - og har adgang til 5000 m2 have. Nyd varmen fra vores kombinerede mad- og bænkevarme-ovn.

Livets Oase

Livets Oase

Livets Oase ligger på en nyrestaureret gård med udsigt til alle verdenshjørnerne. Huset består af 2 vær. med plads til 2 voksne og 2 børn i hver samt 2 badeværerlser og fælles køkken/opholdsrum. Stort udenoms areal, med god plads til at bevæge sig på, samt bålplads. Mulighed for at dyrke yoga og få wellness-massage. Få kilometer fra stedet kan man fiske, cykle ture, bade.

Sanggaarden Family Rooms

Sanggaarden Family Rooms

Sanggaarden er det familievenlige overnatnings-sted tæt på Djurs Sommerland. Hyggelige familieværelser samt stor ferielejlighed med eget køkken og badeværelse. Afslappet atmosfære. Stort legeområde med Tarzanhytte, svævebane, trampolin, gynger og aktivitetshus med bordtennis og bordfodbold. Små og store legebørn finder hurtigt sammen i leg på Sanggaarden!

Allingåbro Hotel

Allingåbro Hotel

Allingåbro Hotel – Bed & Breakfast er et hyggeligt gennemrenoveret gammelt hotel med 10 værelser fra 2 til 6 personer. Der er en hyggelig dagligstue med tv og dvd, samt et tilstødende spiselokale med dejligt gæstekøkken til rådighed for vores Bed & Breakfast-gæster. Håndværkerpakker, familieweekends, kurser og fester med og uden overnatning.

 

Randers Fjord Feriecenter

Randers Fjord Feriecenter

Vi udlejer ferielejligheder, kanoer. Fiskemulighed. Café, yurt, pavillon, trinbræt til skinnecykler. Pakketilbud: En dag på skinnecykel med madkurv el. spis i caféen. En dag i kano på Alling å med madkurv el. spis i caféen. Stort område med beachvolleybane – boldbaner. Legeplads, svævebane, udsigtsterrasse. Bålhytte, bålplads
og små bålsteder.

Rane Ladegaard Ebeltoft

Rane Ladegaard Ebeltoft

Velkommen til Rane Ladegård - en nyrestaureret 4-længet stråtækt gård ved Ebeltoft. Gården danner rammerne for vores private bolig, administration for vores tømrer- og snedkervirksomhed samt, ikke mindst, tre smukke ferieboliger og tre dejlige værelser, der kan lejes året rundt. I Annekset er der plads til 5 pers.

På landet

På landet

Ferie på landet. 3 stk. 35 m2 helt nyrestaurerede lejligheder med to senge i hver lejlighed på hyggelig trelænget bondegård. Mulighed for opredning. Badeværelse med brus i hver lejlighed samt tekøkken med komfur, ovn og køleskab. Internet og tv i alle lejligheder. Stort fællesareal med have, æbleplantage og kastanjetræer. Lejlighederne ligger i den ene af længerne på gården.

Egsmark Strand-Logi

Egsmark Strand Logi

Bed & Kitchen beliggende i rolige og naturskønne omgivelser 100 m fra børnevenlig strand – det ideelle sted for ferieophold, kurser og familietræf fra 2 til 40 personer. Store lyse familieværelser og skønne lejligheder. Smuk udsigt over Mols Bjerge, Ebeltoft Vig og by fra flere værelser og sydvendte terrasser. Hyggelig gårdhave m. havemøbler, grill, legehus, sandkasse og boldbane samt aktivitetsrum.

Klintegårdens Bed & Breakfast Sangstrup

Klintegaardens Bed & Breakfast

Midt i Norddjurslands pragtfulde natur, 500 m fra havet med godt fiskevand, ligger Klintegaarden, som ejes af 4. generation. Hyggelige, lyse værelser med havudsigt, tv og fri internet. Køkken/alrum med sat.-tv. Hus på 128 m2 6-8 pers. med satelit TV til udlejning. Erfaring med turister, familier/fiskegrupper og montører.

 

 

Vigen Ferielejligheder

Vigen Ferielejligheder

Vigen Ferielejligheder er beliggende i Ebeltoft centrum, kun få meter fra Det gamle Rådhus, Fregatten Jylland og Glasmuseet Ebeltoft. En feriebolig her er det perfekte udgangspunkt for familier op til 6 personer. En del af lejlighederne har facade ud mod det hyggelige byliv i Ebeltoft og andre med udsigt over Ebeltoft Vig. Disse har balkon eller terrasse. Til Vigen Ferielejligheder hører også en hyggelig gårdhave med en lille café hvor der er servering på terrassen.

A bit better B&B Stressa A

"A bit better" B&B "Stressa A" ****

”Stress A” er en aftægtsbolig på 400 m2. Boligen ligger 900 m fra stranden, midt i et fredet naturområde. Udsigten strækker sig fra Mols Bjerge i øst over Samsø i syd til Aarhus i vest, og ligger centralt for udflugter. ”Stress A” har en høj standard og en utrolig hyggelig atmosfære, og har 4 stjerner og ELITE-smiley. Busforbindelse til Aarhus C 50 m fra ”Stress A”. Egen indgang.

 

Panoramahuset feriehus

Panorama huset

Lækkert sommerhus med 3 db-vær., 1 køjerum og 2 badeværelser, det ene med spa. Stor stue og veludstyret køkken, og på den pragtfulde terrasse nydes den flotte udsigt over vandet og bakkerne. Huset er børnevenligt med barnestol og weekendseng, samt klatre-/gyngestativ og legehus i haven. Beliggende i Nationalpark Mols Bjerge, tæt på badestrand og med kort afstand til Ebeltoft. Huset er velegnet til to familier.

 

Primitive hytter ved Grenaa Strand

Primitive hytter ved Grenaa Strand

10 primitive hytter fra 50’erne, godt 500 m fra stranden og lige i kanten af skov med afmærkede stier til gåture, gps-ture og mountainbikes. Hytterne er på 35 m2 og indeholder kun det allermest nød-vendige: lille stue, 2 soverum m. 2 køjer i hvert samt et lille tekøkken. Mulighed for opredning i stue. Bad og toilet i.f.m. overdækket terrasse.

 

Thorup Gjæstgiveri - Knebelhus

B&B Thorup Gjæstgiveri Knebelhus

Bed & Breakfast. Hyggeligt gæstgiveri med 10 værelser og to lejligheder med 5 og 7 senge. Familierum, værelser med eget bad og udgang til have. Flere gode badestrande i nærheden. Der er gode fiske-muligheder i Knebel Vig. Der er mange oplevelsesmuligheder i området. Thorup Gjæstgiveri udlejes med og uden personale. Der er plads til 60 spisende i et lokale, 38 personer kan overnatte. Der er proffrestaurationskøkken. I kan selv lave maden eller få os til det.

Strandhuset Mols

Strandhuset Mols

Strandhuset Mols ligger et stenkast fra strandkanten, imellem Ebeltoft- og Begtrups smukke viger, og danner den perfekte ramme for den store familiegruppes/venners ferie. Beliggende i Nationalpark Mols Bjerges storslående rå natur, og med Helgenæs’ smukke kupperede bakker, kombineres den vilde natur, med ro og stilhed.
Huset er til max. 24 prs, den hyggelige indrettet bolig på 500 m2, med wellness og 2 store terrasser med havudsigt giver også mulighed for tid til sig selv.
Strandhuset Mols danner særdeles gode rammer for kursus/teambuilding for mindre virksomheder, her har vi de vigtigste ingredienser til et vellykket arrangement.

Strandgaarden B&B

Strandgaarden B&B

Strandgaarden er en idyllisk gård indrettet til gæster og kurser beliggende på Helgenæs. Her er skøn natur, dyreliv og kun 400 meter til badestrand. 

På Strandgaarden kan du fordybe dig, finde ro og inspiration, derfor kun WIFI og ingen TV.

Værelserne fordelt på små lejligheder og man deler bad og toilet med de øvrige gæster i lejligheden. Adgang til køkken og sauna.

 

 

 

Djurs-BnB Rimsøhuset

Djurs-BnB Rimsøhuset

Rimsøhuset er et kulturhus på landet, der er drevet som en social-økonomisk og non-profit forening. Vi har til huse i et tidligere plejehjem hvor to separate fløje er indrettet til overnatning. De nyrenoverede værelser er stadigt velegnede til gangbesværede og har alle eget rummeligt bad og toilet. Der er desuden direkte adgang til køkken og stor lukket atriumgård.

Gomde Buddhas B&B, Buddhistisk Tempel

Buddhas B&B

Gomde er et af Danmarks ældste buddhistiske centre. Rammen er en gammel gård, hvortil der er opført et stort tempel med plads til 200 pers. På Gomde kobler du af og står af ræset for en stund, derfor ingen TV og kun WIFI i spisesalen. Værelserne er simple og rammerne spartanske. I spisesalen er der en lille cafe og butik. I parkhaven er der kik til Helgenæs, Ebeltoft og Samsø. 10 min til badestrand.

Anholt Bed and breakfast

Anholt Bed and Breakfast

Anholt Bed & Breakfast har til huse i Arnen, en charmerende ældre villa i Anholt by - 2 1/2 km fra havnen. Der er 5 hyggelige dobbeltværelser, fælles bad og toiletter, spise- og opholdsstue i stueetagen og adgang til stor have med gamle træer.

 


Hubertus Kroen på Møllerup Gods

Privat leje af Hubertus Kroen på Møllerup Gods

Hubertus Kroen er ét stort feriehus med pool og plads til 40 personer. Møllerup Gods ligger centralt i Østjylland. Her er alle moderne bekvemmeligheder midt i et romantisk og historisk herregårdsmiljø med park og voldgrav og masser af dyreliv. 

 

 

Privat udlejning Djursland

Søg på privat overnatning

Her kan du se mere end 40 private overnatningssteder på Djursland, fra feriebolig til et værelse for både familier på fem til familier på to personer.

 

 

 

 

 

Familieweekend, familietræf og familiefest

Familieweekend

Særlige steder der er oplagte til familietræf, familiefest, familieweekend og meget andet.

Bestil feriepakke til Djursland

Book overnatning inkl. billetter til oplevelser

Sammensæt din feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter og feriehus samt attraktioner som fx Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari m.fl.

Book aktiviteter i naturen

Book aktiviteter i naturen i forbindelse med din overnatning

Brug naturen aktivt. Book fx sejltture, guidet ture, smagsoplevelser og meget mere på oplev-djursland.dk. Indtast din ferieperiode og se, hvilke aktiviteter du kan sikre dig billet til.