Nye oplevelser på Djursland

I 2018 bliver der igen noget at glæde sig til på Djursland. Djurs Sommerland åbner i år 2 superseje nyheder for hele familien - familiekarrusellen Safaribussen og børnerutschebanen Jungle Rally. I regnskoven kan du nu få et smugkik i jaguarernes "private gemakker" og på Glasmuseet i Ebeltoft er der via en ny udstilling ekstra fokus på udviklingen indenfor moderne glaskunst og -design.

Få dig et overblik over hvad du kan opleve af vilde nyheder på Djurslands attraktioner i 2018 her på siden.

Glæd jer til kæmpe nyheden TIGEREN i Djurs Sommerland

Nyhed: Tigeren – Danmarks største Gyro Swing

Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast og aldrig slipper igen? Tigeren i Wild Asia er den højeste og hurtigste forlystelse i Djurs Sommerlands historie. Med en topfart på 100 km/t, en svinghøjde på 45 meter og 100% frit udsyn, kræver Tigeren mod, mandshjerte og masser af dybe indåndinger. Til gengæld får I en fantastisk flyvetur, I med garanti aldrig glemmer. Hvem prøver den først?

Przewalski-hest i Skandinavisk Dyrepark

Vildheste i Skandinavisk Dyrepark

Przewalski-heste er det tætteste vi idag kommer på en ægte vildhest, og som noget helt nyt i 2018, kan du nu møde dem i Skandinavisk Dyrepark.

The unbearable Lightness of Being 2 på Glasmuseet Ebeltoft

Udviklingen indenfor moderne glaskunst og -design på Glasmuseet Ebeltoft

Med udstillingen Scandinavian Glass – Starting All Over sætter museet i 2018 fokus på udviklingen indenfor moderne glaskunst og -design i et unikt samarbejde med førende fagmuseer i Finland og Sverige.

Enhjørningen - en af de udvalgte historiske modelskibe på Fregatten Jylland

Modelskib udstilling på Fregatten Jylland

Fra den 10. februar kan Fregatten Jyllands gæster få det første kig på den nye særudstilling ”Modeller på podier”. Se mere om udstillingen her

 

 

Deltag i historiske madlavning i historiske køkkener

Det Grønne Museum - jagt, skov, landbrug og mad

Oplev jagten, skoven, landbruget og maden på det tidligere Dansk Landbrugsmuseum. I MADENS HUS kan du deltage i historisk madlavning i fire autentiske køkkener. Åbner til marts. 

 

Nyt anlæg til jaguarerne med stor pool

En endnu mere fantastisk jaguaroplevelse

Fra en hidtil uopdaget, og næsten tilgroet hytte i Sydamerikakuplen, bliver jaguaroplevelsen nu endnu mere fantastisk. Som noget nyt kan du nu også følge med i disse majestætiske kattes liv indefra, og således få et smugkig ind i deres ”private gemakker”.


Kig ind på Museum Østjylland - Grenaa

Det tilgængelige museum i Grenaa

Udstillingerne er lavet lettilgængelige for alle - uanset forudsætninger, alder eller funktionsnedsættelser. Oplev udstillingen: Fire veje til Norddjurs - Havet, Kalken, Jorden og Købstaden på Museum Østjylland i Grenaa. 

Få inspiration på lokale fødevarer og restauranter på Djursland

Smag på Djursland

Djursland er et bugnende spisekammer og byder på udsøgte produkter, fremstillet af lokale ildsjæle. Her er smagsoplevelser for børnefamilier der gerne vil have nære og ægte oplevelser, og for par der søger fødevarer af høj kvalitet.

 

Et hav af oplevelser ude og inde på Kattegatcentret

Bliv bidt af havet i Kattegatcentret

Om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller tør kaste dig ud på dybt vand i dykkerdragt, så står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser både inde og ude!

Nationalpark Mols Bjerge

Nationalpark Mols Bjerge

Nationalparken har sit navn fra Mols Bjerge, der er det mest kendte fredede naturområde i nationalparken med et sjældent istidslandskab og sjældne planter- og dyrearter.

Nyhed i Ree Park Safari, damptoget Amerika Expressen

Amerika Expressen i Ree Park Safari

Tag en togtur tilbage i tiden med Amerika Expressen. Turen med damptoget Black Beauty går ud over den nordamerikanske prærie, hvor du kommer helt tæt på ulve, bison, elge og sortbjørne.

 

 

 

 

 

 

Oplev kulturen i Danmark, hvor temaer binder historierne sammen

Kulturruter i Jylland

Oplev kulturen i Danmark, hvor fire temaer binder historierne sammen. To af dem på Djursland: Guder og Gåder på Museum Østjylland og Kunst uden grænser på Glasmuseet Ebeltoft.

Bestil feriepakke til Djursland

Book oplevelser og overnatning til Djursland

Sammensæt din feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter og feriehus samt attraktioner som fx Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari m.fl.

Modtag nyhedsbrev fra Djursland

Her kan Tine skrive om nyhedsbrevets fortræffeligheder....

Facebook VisitDjursland

Følg med i hvad der løbende bliver lavet af aktiviteter og andet nyt på Djursland

Brochure fra Djursland og campingbrochure

Djurslands feriekataloger 2018

Camping og inspiration til din ferie - få et overblik over mulighederne på Djursland...

Spændende events og begivenheder på Djursland

Begivenhedskalender

Søg på alt fra julemarkeder, koncerter, rundvisninger for november og december måned.