Lokale smagsoplevelser

Djursland er et bugnende spisekammer og byder på udsøgte produkter, fremstillet af passionerede ildsjæle. Her er smagsoplevelser for alle der ønsker nære og ægte oplevelser og ikke mindst fødevarer af høj kvalitet.

Vildt smagsfuldt!

Restaurant Moment på Friland

Restaurant Moment

Unik vegetarisk mad og drikke af høj kvalitet baseret på økologiske vilde, selvproducerede og lokale råvarer. Restaurant Moment blevet optaget i White Guide og White Guide Nordic et år efter åbning.

Gastronomisk mad på Molskroen

Molskroen

Toppen af dansk gastronomi finder I på Mols. Chefkok Steffen Villadsen hylder stedets store gastronomiske traditioner med kendte klassiske tilberedninger og godt håndværk. Syltede vilde urter og rødder fra Mols sætter et moderne aftryk på menukortet.

LøCroQ - økologisk café i Ebeltoft

LøCroQ

Økologi, lokale råvarer og havudsigt er nøgleord hos LøCroQ - det eneste spisested på Djursland med økologisk guldmærke. LøCroQ ligger i vandkanten på Ebeltoft havn med smuk udsigt til Mols Bjerge.

Moderne kolonial, med café, køkken og bageri.

Smag

Smag er et madhus i eventyrlige rammer i en af Ebeltofts mange gemte gårdhaver. Fokus på legende, eksperimenterende og glædende måltid. 

Mousserende vine på højeste niveau fra Andersen Winery

Andersen Winery

Et smagfuldt hold står bag Andersen Winery. Vinmager, madspecialist og iværksætter formår sammen at få alle nuancer i spil, når de fremstiller mousserende vine i verdensklasse. Flere af vinene har vundet danske og internationale priser.

Hmm... smagen af hjemmelavet øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri

Ebeltoft Gårdbryggeri

Brygger Peder Zacho Hansen driver gårdbryggeriet med hjemmeproduceret øl og sodavand der kan nydes i bryggeriets gårdhave. Alle råvarer er håndplukkede og kun valgt ud fra smag.

 

Æblemost fra Mariendal

Mariendal Mosteri Djursland

Friskpresset æblemost kan købes hos bl.a. Meny i Rønde eller nydes i deres Cider, most og vinbar som er stillet op i Museum Østjyllands gårdhave i Grenaa. Æblerne kommer fra æbleplantagen der ligger ved gården, som kombinerer økologi og miljøhensyn med moderne familieliv. 

Hylkegård er som taget ud af en Morten Korch-film

Hylkegaard

Ved gården i Voldby er, i 2012, anlagt en vinmark med stokke af hvidvinsdruen Solaris. Med årene er der fine hvidvine i vente. 

 

Specialforretning med et sortiment af vin, øl, spiritus og eksotiske specialvarer i Ebeltoft

Hos Walther

Den gode kvalitet og en høj grad af service er omdrejningspunktet Hos Walter hvor stemningen bringer minder om den gamle købmandsbutik. Sortimentet er specialiteter i vin, øl, spiritus og eksotiske specialvarer. 

Mols Kafferisteri - Egil's Café

Egils Cafe

Egil's Cafe er "søstercafé" til Mols Kafferisteri. Kaffebaren ligger godt i svinget til et besøg på cykelturen eller stranden. Serverer kvalitetskaffe og andre lækkerier fra Mols Kafferisteris sortiment. 

Nordisk tang - havets fantastiske grøntsag

Nordisk tang

Tang er en del af en trend med bæredygtig superfood. Nordisk Tang har taget havets fantastiske grøntsag til sig og udviklet nogle helt unikke tangpestoer. Idéen er at få tangen tilbage på spisebordet, fordi tang er sundt og har unikke smagsegenskaber.

Møllerup Gods gårdbutik

Møllerups Gods' Gårdbutik

Gårdbutik med salg af egne fødevareprodukter. I butikken kan du købe Møllerups egne produkter baseret på hamp i godsets gårdbutik. 

Mols kvæg - den ægte oplevelse

Nationalpark Mols Bjerge kvæg og lam - MENY Rønde

Skovkvæget græsser på marker, bakker og i skove i Nationalpark Mols Bjerge. Kødet kan, som det eneste sted i Danmark, købes i MENY i Rønde.

Glæd jer til vildt spændende smagsoplevelser på Djursland

Søg på smagsoplevelser på Djursland

Søg blandt et udvalg af smagsoplevelser på Djursland hvor du kan finde kvalitetsafgrøder, specialvarer og hyggelige serveringssteder. Søg her

Lokale fødevarer på Mols

Molbordet - vildt gode råvarer fra Djursland

Molbordet er en sammenslutning af lokale producenter og butikker på Mols. Smag lokale fødevarer, tilberedt med kærlighed til kvalitet. www.molbordet.dk

Vildt romantisk tid for to

Vildt god tid for to

Tag en weekend væk med kæresten, veninderne eller kammeraterne og slap af og nyd en gåtur, lækker mad og ikke mindst hinanden. Forår, sommer, efterår eller vinter -bliv inspireret

Spændende events og begivenheder på Djursland

Søg på begivenheder efter dato og tema

Søg på alt fra julemarkeder, koncerter, rundvisninger for november og december måned.