Julesager, brugskunst og meget mere

Julemarked på mosebrugscentret

Julemarked på Stenvad Mosebrugscenter

Lørdag den 25. og søndag den 26. november 2017

Stenvad  Mosebrugscenter slår endnu engang dørene op til Danmarks hyggeligste julemarked i weekenden d. 25. og 26. november fra kl. 10 til 17.

Der vil være mulighed for, at bevæge sig frit rundt på museet, hvor man kan opleve over 60 forskellige boder fordelt på 2 etager. Det bliver spændene at se i alle kringelkrogene på museet, hvad der gemmer sig af julepynt, nisser, juledekorationer,  juletræer, kunsthåndværk, mjød og meget mere. Selv udenfor vil der stå nogle friske folk med deres julestand.

Det vil ose af hyggelig julestemning overalt og dufte af dejlig gran.

Bliver benene trætte, kan vores Tørvecafe byde på dejlig varm gløgg og æbleskiver, smørrebrød m.m. alt i mens Trækfuglene spiller julens dejlige melodier, så man kan komme i den rette julestemning.

De forventningsfulde børn bliver nok heller ikke snydt for et besøg af nissepigen, der deler lidt godter ud.

Mosefolket, museets venskabsforening, vil servere smagsprøver på risengrød i det lille arbejderhus inde på museet. Der ud over sælger de lodder i tombolaen.

Der vil som sædvanlig være gratis entre til hele museet. Så tag bare familien med og oplev den hyggelige julestemning på Stenvad Mosebrugscenter. Måske finder du årets julegaver, noget julepynt eller måske en gave til dig selv.

Glædelige julehilsener og på gensyn på Stenvad Mosebrugscenter, Stendyssevej 14 i Stenvad på Djursland.

www.stenvadmosebrugscenter.dk eller se mere om julemarkedet her

Del denne side

Begivenhedskalenderen

Søg i vores begivenhedskalender for nøjagtigt tidspunkt og program, samt øvrige begivenheder for børn og voksne i julen.