Kattegatcentret - Danmarks Hajcenter

Bliv bidt af havet i Kattegatcentret

Mærk gyset, når hajerne omringer dig, ro i kajak på ishavet og forelsk dig i de dygtige sæler, når de hapser sild og lærer bogstaver! Om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller tør kaste dig ud på dybt vand i dykkerdragt, så står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser både inde og ude!

Vores daglige hajtræning i den tropiske hajtank giver dig for alvor indsigt i de fascinerende hajer. De store rokker danser og pjasker i overfladen, mens hajfinner skærer sig gennem vandet, og faretruende tandsæt flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd. Stå helt tæt på og få vand i håret, eller se det hele fra hajtunnellen, hvor der kun er 6 cm mellem dig og hajerne! For de mindste venter hyggehjørner og rørebassiner indenfor, mens der kan sjaskes, pjaskes, krybes og kravles udenfor blandt de store havdyr på vores spændende vandlegeplads!

Hos os kigger du ikke bare gennem ruden. Vi har åbne akvarier med vandsprøjt, lugte og lyde, og i rørebassinerne kan du ”klappe” en haj, lege gemmeleg med fladfiskene og holde i hånd med søstjerner og krabber. Du kan også dykke ned og opleve det hele på tætteste hånd. Mere end 250 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr venter på at bide sig fast for altid.

Vi ses!

www.kattegatcentret.dk

Se åbningstider og priser...

 Følg med på Kattegatcentrets Facebook side

Del denne side

Feriepakke

Book feriepakke inkl. entrébilletter til Kattegatcentret samt overnatning på www.djurspakken.dk

Et hav af oplevelser i Kattegatcentret

Dyk ned i de mange oplevelser

Et hav af oplevelser både inde og ude, der bider sig fast for altid!

Kast dig ud på dybt vand i dykkerdragt

Dyk med hajer

Kast dig ud på dybt vand og dyk med hajer! Få et prøvedyk i Kattegatcentrets Oceanarium og gi’ de fem hajarter et haj-five. Er du certificeret dykker, venter store tropiske hajer på dig i hajtanken…

Fodring af hajer i Kattegatcentret

Fodring og træning af store hajer

Haps … fodring og træning af hajer! Oplev de store rokker danse og pjaske i overfladen. Fald på halen, når de store nursehajer trænes - og få et chok, når sandtigerhajen laver sit overraskelsesangreb!

250 forunderlige og farvestrålende arter

Mere end 250 arter af havdyr

250 forunderlige og farvestrålende arter af havdyr venter på at bide sig fast for altid!

Så er der bid !

Gå ikke glip af dagens mange fodringer! Oplev de dygtige sæler hapse sild og lave numre, se dykkeren fodre fisk i Oceanariet – og mærk gyset, når hajerne flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd!.
Se dagens spændende program

Kattegatcentret

Færgevej 4, 8500 Grenaa
tlf. 8632 5200
www.kattegatcentret.dk
kc@kattegat...

Twitter 
Instagram: @kattegatcentret_bidtafhavet
Google+
Facebook
Tripadvisor