Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

Velkommen i Djurs Sommerland

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland for fjerde år i træk – og prøv de 2 superseje nyheder for hele familien.

NYHEDER 2018: Safaribussen og Jungle Rally

Stig ombord på familiekarrusellen Safaribussen og ta’ på den sjoveste bustur gennem junglen. Men hold godt fast, for turen er fuld af overraskelser, når chaufføren kører i ring. Hop af ved Jungle Rally, hvor de fartglade små kan gi’ den fuld gas med hele familien i den helt nye og superseje børnerutschebane.

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner

På jagt efter fart og spænding? Djurs Sommerland byder på adrenalin-sus i absolut verdensklasse. I den nye DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster er der garanti for sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde med benene frit svævende i luften. Eller mærk suset i Juvelen, når I bliver skudt af sted to gange med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane. Vilde vovehalse må heller ikke snyde sig selv for Piraten, der med sin højde på 32 meter og topfart på hele 90 km/t er kåret til én af verdens bedste rutschebaner.

Bondegårdsland – for både børn og legeglade voksne

I det store Bondegårdsland er der sus og sjov for hele familien. Oplev det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Hvad med en snurretur i den roterende kostald? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Glæd jer til 10 forrygende forlystelser, hvor alle kan være med.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser i Nordens største sommerland

Når I har udforsket de 8 spændende temalande med alle de mange forlystelser, kan I tage en hyggestund i en af parkens mange grønne oaser. I kan også stille sulten i saloonen i det vilde vesten eller i piraternes hemmelige spisekammer. Og glem ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Magisk Halloween i efterårsferien

Når dagene bliver kortere, skrues op for (u)hyggen. Til Magisk Halloween i Djurs Sommerland kan I opleve 25.000 græskar, raslende skeletter og ægte hekse. Glæd jer også til hele to Halloween Haunted Houses: HekseSkolen, som er en fortryllende oplevelse for hele familien, og GræskarFabrikken, hvor skræmmende gys venter om hvert hjørne.

Tag familien med i Djurs Sommerland. Her venter oplevelser til flere dage! Husk, I har fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.

Sæson 2018: 27. april – 21. oktober.

Se åbningstider m.m. på www.djurssommerland.dk

Book ferie til Djurs Sommerland

Gå direkte til booking af feriepakke til Djurs Sommerland

Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

Del denne side

Feriepakke til Djurs Sommerland

Bestil feriepakke med entrébilletter til Djurs Sommerland inkl. overnatning
Book på www.djurspakken.dk

 

Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Oplev kæmpe halloween-event i Djurs Sommerland i efterårsferien. Parken er forvandlet med 25.000 græskar, raslende skeletter og ægte hekse.

Kæmpe nyhed 2017: DrageKongen

DrageKongen - Danmarks største rutschebaner

Prøv bl.a. den nye DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster. Glæd jer også til 2 superseje nyheder for hele familien.

The Wawe. Hold godt fast i håndtagene, mens bølgen med lynfart bærer jer 12 meter op i luften.

Kæmpestort Vandland, åbent 2. juni – 19. august

Rid på 12 meter høje bølger eller flyd med strømmen ned ad den stejle bjergside. Få fuld fart på i de over 1 kilometer vandrutschebaner og duk jer, når tønden flyder over, og 2.000 liter vand kommer væltende lige imod jer. Vandland åbent 2. juni – 19. august

Hønsejagten i Bondegårdsland i Djurs Sommerland

Bondegårdsland med 10 sjove forlystelser

Bondegårdsland – for både børn og legeglade voksne

Djurs Sommerland

Randersvej 17, 8581 Nimtofte
tlf. 8639 8400 

www.djurssommerland.dk
info@djurssommerland.dk 

Sæson 2018: 27. april – 21. oktober
Se også: