Underholdning og andre gode tips

Her har du gode tips til anderledes oplevelser på Djursland.

DjursWindGlobe

På havnen i Grenaa overfor Stena Line terminalen finder du udstillingen DjursWindGlobe. Den digitale udstuilling og havmølleparken ved Anholt henvender sig til både børn og voksne og omhandler den bedrift, det er at bygge og drive en havmøllepark. www.djurswindglobe.dk

NationalparkbussenBussen - Sightseeing

Tag på en sightseeing tur i Nationalpark Mols Bjerge. Du kan strække ben under stop på udvalgte steder ude i landskabet. Flere gange om ugen i skolernes somemrferie kører NationalparkBussen rundt i nationalparken. Turen starter fra Ebeltoft/Mols Turistkontor og går ud over islandskabet til nogle af nationalparkens seværdigheder - du får historien om nationalparken - og et par røverhistorier i tilgift. Se mere og book turen her

Et udvalg af aktiviteter i Ebeltoft om sommeren

Jazz på torvet i Ebeltoft. Hver lørdag kl. 12 fra 2. juli - 27. august i sommerperioden er der jazz på torvet i Ebeltoft foran Det gamle rådhus.

Se mere på www.ebeltoftby.dk

Grenaa - udvalgte aktiviteter om sommeren

Baunhøj Mølle har åbent hver søndag fra kl. 14-17, så interesserede kan betragte det gamle håndværk.

Den gamle Smedje i Lillegade har åben om sommeren på udvalgte dage. Her kan du se smeden arbejde ved essen, som i gamle dage.

I sommersæsonen er der gratis byvandring med guide i Grenaa bymidte, mødested på turistinformationen, Torvet 1.

Kultur - se særskilt hjemmeside over de årlige arrangementer på Djursland her

Veteranbiltræf - hver tirsdag på parkeringspladsen ved Kalø Slotsruin. 

Bliv gift på Djursland

Det gamle Rådhus, kontakt Vielseskontoret på tlf. 8753 5371

Baunhøj Mølle, se mere på www.baunhoej-molle.dk

Molbohistorier

Køb bogen med molbohistorierne og tag ud i landskabet og find stederne hvor historierne er udspringet fra. Køb den på Ebeltoft/Mols Turistkontor.

Vildt smagsfuldt

Djursland er et bugnede spisekammer og byder på udsøgte produkter, fremstillet af lokale ildsjæle. Her er smagsoplevelser for børnefamilien der gerne vil have nære og ægte oplevelser, og for par der søger fødevarer af høj kvalitet.

Bogen: Smag på Djursland

Mød bundgarnsfiskeren, vinavlerne, kafferisterne, biavleren, gårdbagerne, mjødbryggerne og ukrudtsdamen. Og kom på besøg i gårdbryggeriet, det økologiske andeparadis, på chokoladefabrikken og hos skovkvægene i Nationalpark Mols Bjerge. På Djursland går både is og ost i ged, og vi kommer også rundt om en økologisk gårdbutik, et knudepunkt for egnens lækkerier og de tusind solnedganges gård. Se en liste over lokale avlere, forhandlere, m.m. her

Om forfatteren:
Bogen er skrevet af Michael Ravn (f. 1979), der er uddannet journalist, tidligere kommunikationschef og i dag forfatter, journalist og PR-rådgiver. Michael Ravn har bl.a. tidligere udgivet bestselleren Georgia Boy. Nå ja, og så ejer han et sommerhus på Djursland. Køb bogen på Ebeltoft/Mols Turistkontor. 

Del denne side