Akvarier og dyreparker

På Djursland har vi samlet vilde dyr fra hele verden i 2 dyreparker, en regnskov med suptropisk klima og et akvarium med hajer og andre af havets væsener. Her er alt fra nuttede klappedyr til farlige truede dyrearter. Fælles for alle dyrene er, at de lever i nogle af verdens bedste anlæg, i omgivelser der er tro mod deres natur. 
Oplev regnskovens fascinerende univers i Randers Regnskov eller et hav af oplevelser på KattegatcentretKom tæt på alverdens dyr i Ree Park Safari, tag i Skandinavisk Dyrepark, hvor dyrene har det helt vildt eller tag I Munkholm Zoo hvor dyrene er i øjenhøjde.
Velkommen til Djurslandet for rigtig dyreelskere - Det vildeste Danmark.

Randers Regnskov

Randers Regnskov

Gå på opdagelse i den eventyrlige regnskov - et sansebombardement af naturoplevelser. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv, der findes her. I trækronerne over dig springer aber rundt og leger, mens flagermus og dovendyr får sig et lille hvil.

Vildt tæt på ...

Kattegatcentret

Bliv bidt af havet i kattegatcentret! Mærk gyset når hajerne omringer dig, ro i kajak på ishavet og forelsk dig i de dygtige sæler, når de hapser sild og lærer bogstaver. Om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller kaste dig ud på dybt vand i dykkerdragt, så står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser inde og ude.

Kattegatcentret - Danmarks Hajcenter

Ree Park Safari - kom helt på tæt alverdens dyr

Ree Park Safari - Djurslands safari park

Ree Park Safari

Magiske oplevelser i dyrenes verden Ree Park Safari. Besøg Ree Park Safari og få et uforglemmeligt besøg i dyrenes spændende verden. Djurslands store safaripark byder på vilde oplevelser og aktiviteter blandt dyr fra eksotiske verdensdele.

Dyreoplevelser i øjenhøjde - Munkholm Zoo

Munkholm Zoo - dyreoplevelser i øjenhøjde

I Munkholm Zoo finder du masser af oplevelser for dyreglade børn i alle aldre. Her er mange børnevenlige dyr, som du må gå ind til, og endnu flere du selv må prøve at fodre.

 

Vildt hyggeligt på Djursland

Vildt god tid med børnefamilien

Nyd sommeren på Djursland med en tur i bølgen blå, en rask gåtur ved kysten eller besøg en af vores mange attraktioner. Få gode tips til at opleve Djursland

 

 

Skandinavisk Dyrepark - Danmarks mest naturlige dyrepark

Skandinavisk Dyrepark

Midt på Djursland ligger Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor der er masser af plads til både dyr og mennesker. Dyrene kommer altid i første række, og som gæst får du en enestående mulighed for at komme tæt på dyrene fra lange gangbroer, som bugter sig gennem den smukke danske natur.

Overnat i telt på Djursland

Sov med dyrene eller et andet sjovt sted

Du behøver ikke at tage ret langt for at sove med vilde dyr. Se fx hvordan du kan sove tæt op af ulve, bjørne, aber, hajer m.fl. Lad dig overraske...