Årets juleudstilling: Det er bår’ dæjlig – The Julekalender i Grenaa.

Julemarked i købmandsgården i Grenaa

1. december fra kl. 11-15.

Museum Østjylland i Købmandsgården i Grenaa byder indenfor til julehygge for hele familien med forskellige juleaktiviteter. Oplev også årets juleudstilling som er en iscenesættelse med originale rekvisitter af De Nattergale-klassikeren The Julekalender.Nisserne flytter hjem

Sted: Søndergade 1, Grenaa
Gratis adgang

Julen bliver bår’ dæjlig i Grenaa i år!

Træd direkte ind i en vaskeægte jule-klassiker, når Museum Østjylland i Grenaa slår dørene op for årets juleudstilling: Det er bår’ dæjlig – The Julekalender i Grenaa. 

Kom helt tæt på de ikoniske kulisser og rekvisitter fra De Nattergales julekalender, som trods sine 27 år stadig er en fast og elsket del af julen i rigtig mange danske hjem.

Juleudstilling: Det er bår’ dæjlig – The Julekalender i Grenaa den 24. november 2018 – den 6. januar 2019 på Museum Østjylland, Søndergade 1 i Grenaa.
Der er gratis adgang.
Udstillingsåbning lørdag den 24. november kl. 11. Alle er velkomne.

Til udstillingsåbningen underholder Carsten Knudsen fra De Nattergale med sange og anekdoter fra The Julekalender, og museet byder desuden på lidt godt til julemaverne.

Vildt meget jul på Museum Østjylland

Del denne side

Begivenhedskalenderen

Søg i vores begivenhedskalender for nøjagtigt tidspunkt og program, samt øvrige begivenheder for børn og voksne i julen.

Juleaktiviteter på museer