Camping for alle

Prøv campingferie og slip børnene løs på Djursland

Camping er en velkendt og elsket ferieform af mange. Og camping er for alle, også selv om man ikke har egen campingvogn. Alle campingpladserne på Djursland har hytter, mobilhomes eller telt- og campingvogne, så der er gode muligheder for at nyde campinglivet.

Campinghytter gør camping mulig for alle

Elsker Danmark - Elsker Djursland

Djursland - Det vildeste Danmark

Djursland har indenfor 50 x 50 km en utrolig høj koncentration af vildt unikke naturområder og populære attraktioner. Djursland er noget for sig.

Fart på oplevelserne

Tag i Djurs Sommerland, og prøv Danmarks største rutschebaner og over 60 sjove forlystelser for hele familien. Kom vildt tæt på dyrenes spændende verden i Randers Regnskov, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og Kattegatcentret. Djursland gemmer også på spændende museer og unikke smagsoplevelser.

Familieweekend

Her finder I et overblik over særlige steder der er oplagte til familietræf, familiefest, familieweekend og meget andet. Rammerne er sat for en weekend med familiehygge i hyggelige rammer i feriehus tæt ved natur og oplevelser.

Camping Djursland

Camping i Danmark i Djursland

Djursland har ett stort antal riktigt bra campingplatser. Här trivs alla och både barn och hundar är välkomna. Oavsett om du har tält, husvagn eller husbil, får du gott om plats på alla campingplatser. Om du inte har något att bo i, har du möjlighet att hyra en husbil, husvagn eller stuga.

Smuttur til Ørkenen på Anholt

På den lille ø Anholt ligger Nordeuropas største lavhede Ørkenen. Tag vandreskoene på, og udforsk Ørkenens imponerende vidder, vejrbidte natur og sjældne planter. Besøg også sælreservatet ved Anholt Fyr, hvor I kan se den spættede sæl og gråsælen.

Smuttur til Trehøje i Mols Bjerge

Trehøje er tre bakketoppe på 127 højdemeter i midten af den naturskønne Nationalpark Mols Bjerge. Hvis I bestiger de tre toppe, kan I opleve, hvor høje bakketoppene virker. Landskabet stiger stejlt fra kysten og giver jer en overraskende smuk udsigt over Djurslands bølgede landskab til den ene side og Kattegats bugtede kyst til den anden.

Smuttur til Sletterhage Fyr på Helgenæs

På Djurslands sydligste punkt ligger Sletterhage Fyr i et uforstyrret landskab. Hvis I går en tur langs kysten, får I den fuldendte naturoplevelse helt derude, hvor himmel møder hav. Længere inde på halvøen kan I se dramatiske bakker og stejle skrænter rejse sig.

Smuttur til Kalø Slotsruin ved Rønde

Ved foden af Nationalpark Mols Bjerge ligger Kalø Slotsruin på en banke i Kalø Vig. Hvis I følger den gamle stenbrolagte vej ud på halvøen, er det næsten som at rejse 700 år tilbage i tiden. Luk øjnene og forestil jer, hvordan borgen i sin tid forsvarede sig mod oprørere og fremmede magter, eller tag den nyetablerede trappe op i tårnet, hvor I kan opleve landskabet fra højden.

med aktive inputs

Møder & Konferencer

Mødeturisten skal også opleve Djursland

Man taler i udlandet meget om begrebet ”Bleisure”, som er dannet af de engelske ord ”business” og ”leisure”, hvor mødegæsten kombinerer et møde med en eller flere turistoplevelser. Det kan være som en del af mødedagen eller lægges ind i programmet før eller efter selve mødet.

Ree Park Safari

Magiske oplevelser i dyrenes verden Ree Park Safari

Besøg Ree Park Safari og få et uforglemmeligt besøg i dyrenes spændende verden. Djurslands store safaripark byder på vilde oplevelser og aktiviteter blandt dyr fra eksotiske verdensdele.

Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark ...dyr der har det helt vildt

Midt på Djursland ligger Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor der er masser af plads til både dyr og mennesker. Dyrene kommer altid i første række, og som gæst får du en enestående mulighed for at komme tæt på dyrene fra lange gangbroer, som bugter sig gennem den smukke danske natur.

Rovdyrfodringer og havørneshow

Kattegatcentret - Danmarks Hajcenter

Bliv bidt af havet i Kattegatcentret

Mærk gyset, når hajerne omringer dig, ro i kajak på ishavet og forelsk dig i de dygtige sæler, når de hapser sild og lærer bogstaver! Om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller tør kaste dig ud på dybt vand i dykkerdragt, så står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser både inde og ude!

Indsend billeder - #bylivdjursland

Deltag i markedsføringen af byerne på Djursland og vær med til at gøre Djursland til et foretrukket valg, når børnefamilier, kærestepar og andre vælger feriemål.

Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

Velkommen i Djurs Sommerland

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til 9 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland 4 år i træk ¬– og prøv Tigeren, årets vildeste nyhed og Danmarks største Gyro Swing.

Anholt - et paradis i Kattegat

Anholt, her er højt til himlen. Det er naturøen, du aldrig glemmer, midtvejs mellem Sverige og Danmark, og landets mest isolerede øsamfund. Den enestående natur er umådelig alsidig; den rummer både det flade landskab og klitter, tæt skov og åben hede. Øens mest bemærkelsesværdige natur er Ørkenen, der består af klitter og hedeområder og er Nordeuropas største lavhede.

Golf og wellness i verdensklasse

Lübker Golf Resort

Golf i verdensklasse på Lübker Golf Resort

Gratis oplevelser i naturen

At få oplevelser på Djursland - danmarks naturskønne næse behøver ikke at koste noget. Du finder masser af gratis seværdigheder, hvor du kan gå på opdagelse og få masser af gode naturoplevelser.

Oplev naturen

Naturoplevelser

Tag ud i det fri på Djursland. Her er 10 gode bud på naturområder der er værd at udforske.

Se flere forslag til andre naturområder på Djursland fra hundeskove til oplevelsespladser ved stranden.

Smag på Djursland

Smag på Djursland

Vejen til lokale smagsoplevelser

Boderne langs vejene byder på friske råvarer. Her kan I købe friskhøstede grønsager. Ved mange gårdbutikker og jordbrug kan I selv plukke bær – en hyggelig familieaktivitet, som samtidig er sund og velsmagende.