Mariendal Mosteri - Lokale smagsoplevelser

Mariendal Mosteri Djursland ligger i landsbyen Ålsrode nær Grenaa i smuk natur omgivet af marker, tæt på skov med en af landets flotteste hulveje flankeret af store, gamle bøgetræer. Gården ligger perfekt til økologisk dyrkning af æbler med et nord mod syd skrående areal og tæt på havet. De smukke omgivelser er grobund for æbleplantagen, som kombinerer økologi og miljøhensyn med et moderne familieliv.

Vi producerer æblemost, æbleisvin, æblecider og vine lavet på druer fra Åkjærsgård, ved foden af Mols bjerge.
Produktene kan bl.a. købes hos Meny i Rønde, Hos Walter og det Gastronomiske Turistkontor i Ebeltoft eller nydes i Restaurant Karens Køkken i Ebeltoft, Molskroen Strandhotel eller Cafe Hack i Aarhus.

Mariendal Mosteri Djursland Cider, most og vinbar - Pop-up Vinbar

Alle Mariendals produkter og andre udvalgte produkter kan også nydes i vores transportable Cider, vin og tapas bar som vil være åben på udvalgte steder i Grenaa og Ebeltoft gennem sommeren og på messer og festivaler rundt om i Danmark. I sommeren 2019 er baren stillet op i museumsgården i Grenaa.

Vi sælger udelukkende produkter produceret på Djursland. Vores egne produkter, øl fra Ebeltoft gårdsbryggeri, mousserende vine fra Andersen Winery, vine fra Åkjærsgård, småkager fra Småkageriet, kaffe fra Mols Kafferisteri, Tang chips fra Seaman og tapas af produkter produceret her på Djursland.

Se Facebook Mariendalmosteri Djursland for opdateringer om åbningstider og hvor baren holder åben.

Del denne side

Opdateret af:

Destination Djursland djursland@visitdjursland.com
 

Kontakt

Adresse

Bakken 8, Ålsrode
8500 Grenaa

Mobiltelefon

+45 51748727

Fakta

  • Type

    • Økologisk gårdbutik
    • Frugtavl
    • Økologisk produktion
    • Gårdbutik

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.866911899
Latitude : 56.349206