Kursus/møde/konferencecenter Kattegatcentret

Hold firmaarrangement i Kattegatcentret
Et skarpt afbræk med varigt bid!

Virksomheder kan afholde møder, events, fester, promotions, konferencer, foredrag, udstillinger, teambuilding og et hav af andre aktiviteter i Kattegatcentret. Sammen med jer skaber vi et anderledes arrangement, og vi garanterer inspirerende rammer, spændende udfordringer og uforglemmelige oplevelser, som bider sig fast for altid. 

Nedenfor har vi listet nogle af mulighederne - nærmest kun fantasien sætter grænser!

AUDITORIETK
Kattegatcentrets auditorium kan rumme op til 64 personer. Brug det til foredrag, oplæg, linedance eller yoga … Hvad end I finder på, så kan der vises film og præsentationer på det store biograflærred.

NAUTILUS
Nautilus er Kattegatcentrets selskabslokale, som byder på spektakulær udsigt til Kattegat gennem de store koøjer. Inviter op til 90 siddende personer – eller endnu flere, hvis borde og stole ikke lige er jer. Fra lokalet er der adgang til stor tagterrasse med udsigt over bølgen blå. 

HVALHAJEN
Under vores store 1:1 hvalhaj i hjertet af Kattegatcentret er det muligt at dække op til ca. 200 personer! Her indtages middagen med de store tropiske hajer til den ene side og konæserokker, guitarfisk og andre tropiske finurligheder til den anden. Derudover er der selvfølgelig en storslået udsigt over Kattegat, hvor månen spejler sig i nattens bølger. 

Læs mere om de mange muligheder og book dit firmaarrangement her

Del denne side

Opdateret af:

Destination Djursland djursland@visitdjursland.com
 

Kontakt

Adresse

Færgevej 4
8500 Grenaa

Telefon

+45 8758 0517

Fax

+45 86327200

Fakta

  • Konferencefaciliteter

    • Maks. siddepladser i banketarrangement (200)
    • AV-udstyr
    • Mellem151 og 300 personer

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.926473
Latitude : 56.406637