Camping for alle

Prøv campingferie og slip børnene løs på Djursland

Camping er en velkendt og elsket ferieform af mange. Og camping er for alle, også selv om man ikke har egen campingvogn. Alle campingpladserne på Djursland har hytter, mobilhomes eller telt- og campingvogne, så der er gode muligheder for at nyde campinglivet.

Campinghytter gør camping mulig for alle

Gammel Estrup, Danmarks Herregårdsmuseum

Gammel Estrup, Danmarks Herregårdsmuseum

Danmarks Herregårdsmuseum ligger smukt placeret på Norddjursland ved Auning, og herregården er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. 

Landbrugsmuseet - Gl. Estrup

Det Grønne Museum

Kom og oplev jagten, skoven, landbruget og maden på nyt museum - Det Grønne Museum

Den 1. januar 2017 fusionerede Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm og Dansk Landbrugsmuseum i Auning. Derfor kan du nu besøge ét samlet museum med viden, historier og oplevelser om jagten, skoven, landbruget og maden. Det smukke og levende museum ligger i fantastiske omgivelser i Auning, hvor Dansk Landbrugsmuseum har haft til huse.

Anholt - et paradis i Kattegat

Anholt, her er højt til himlen. Det er naturøen, du aldrig glemmer, midtvejs mellem Sverige og Danmark, og landets mest isolerede øsamfund. Den enestående natur er umådelig alsidig; den rummer både det flade landskab og klitter, tæt skov og åben hede. Øens mest bemærkelsesværdige natur er Ørkenen, der består af klitter og hedeområder og er Nordeuropas største lavhede.