Elsker Danmark - Elsker Djursland

Djursland - Det vildeste Danmark

Djursland har indenfor 50 x 50 km en utrolig høj koncentration af vildt unikke naturområder og populære attraktioner. Djursland er noget for sig.

Fart på oplevelserne

Tag i Djurs Sommerland, og prøv Danmarks største rutschebaner og over 60 sjove forlystelser for hele familien. Kom vildt tæt på dyrenes spændende verden i Randers Regnskov, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og Kattegatcentret. Djursland gemmer også på spændende museer og unikke smagsoplevelser.

Glasmuseet - Ebeltoft

Museum Østjylland signaturfortællinger

Et museum, tre købstæder, 15.000 års historie. 

Glasmuseet Ebeltoft

Glasmuseet Ebeltoft signaturfortællinger

På Djursland, smukt beliggende ved Ebeltoft Vig, ligger ét af verdens førende museer for moderne international glaskunst – anerkendt verden over for udstillinger i verdensklasse og en enestående samling. På initiativ af keramiker og studioglaspionér, Finn Lynggaard, som flyttede til Ebeltoft i 1980, og i tæt parløb med lokale kræfter, heriblandt direktør for Kvadrat, Erling Rasmussen, blev Glasmuseet Ebeltoft indviet i 1986 i den smukke Toldbod, tegnet af Hack Kampmann.

Ree Park Safari

Magiske oplevelser i dyrenes verden Ree Park Safari

Besøg Ree Park Safari og få et uforglemmeligt besøg i dyrenes spændende verden. Djurslands store safaripark byder på vilde oplevelser og aktiviteter blandt dyr fra eksotiske verdensdele.

Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark ...dyr der har det helt vildt

Midt på Djursland ligger Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor der er masser af plads til både dyr og mennesker. Dyrene kommer altid i første række, og som gæst får du en enestående mulighed for at komme tæt på dyrene fra lange gangbroer, som bugter sig gennem den smukke danske natur.

Rovdyrfodringer og havørneshow

Kattegatcentret - Danmarks Hajcenter

Bliv bidt af havet i Kattegatcentret

Mærk gyset, når hajerne omringer dig, ro i kajak på ishavet og forelsk dig i de dygtige sæler, når de hapser sild og lærer bogstaver! Om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller tør kaste dig ud på dybt vand i dykkerdragt, så står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser både inde og ude!

Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

Velkommen i Djurs Sommerland

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til 9 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland 4 år i træk ¬– og prøv Tigeren, årets vildeste nyhed og Danmarks største Gyro Swing.

Golf og wellness i verdensklasse

Lübker Golf Resort

Golf i verdensklasse på Lübker Golf Resort

Smag på Djursland

Smag på Djursland

Vejen til lokale smagsoplevelser

Boderne langs vejene byder på friske råvarer. Her kan I købe friskhøstede grønsager. Ved mange gårdbutikker og jordbrug kan I selv plukke bær – en hyggelig familieaktivitet, som samtidig er sund og velsmagende.

Guide til museer for to, tre eller flere...

Guide til museer for dig og din partner - både for veninderne, mændende og dig og din elskede.

Og glem ikke lidt god mad! Se liste over restauranter og spisesteder her

Underholdning og andre gode tips

Her har du gode tips til anderledes oplevelser på Djursland.

Wellness på Hotel Marina

Wellness i særklasse

Lübker Square – 3.500 m2 stort åndehul med subtropisk bad og spa & wellness

Naturens vildt mange glæder

Pak kurven og tag på opdagelse i naturen. På Djursland finder du noget af Danmarks vildeste natur, det er idéelt at være aktiv.

Nationalpark Mols Bjerge

Begynd turen i nationalparken med et besøg på et af besøgscentrene.

Lübker Golf Resort - golf i verdensklasse

Vild aktiv ferie

Vild aktiv ferie

Golf og wellness i verdensklasse på Lübker Golf Resort

Gå på opdagelse på Glasmuseet Ebeltoft - både for børn og voksne

På opdagelse i Kunsten og Design på Djursland

Djursland er et mekka for kunst, design og kunsthåndværk. Det naturskønne område tiltrækker billedkunstnere, keramikere, designere og glaskunstnere, som blandt andet inspireres af landskabet, lyset, havet og naturen. En tur rundt i landskabet vil hurtigt føre til en lang række spændende værksteder, gallerier og udstillingssteder.

Lad børnene komme ud i naturen på Djursland

Tips til flere oplevelser med børn

Bestil din egen picnikurv inden du tager på tur

Få en færdig pakket madkurv fra MENY i Rønde. Maden er tilberedt af råvarer fra lokale producenter i Nationalpark Mols Bjerge. Ring og bestil på tlf. 8637 1544

Vildt dybt vand og gys ...

Kattegatcentret - bliv bidt af havet!

Uanset om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller blive kastet ud på dybt vand i dykkerdragt, står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser, som vil bide sig fast for altid!

Lad dig omringe af hajer, se sælerne boltre sig i deres rette element, ro i kajak på det dybeste ishav og lær mere om, hvordan du passer godt på havets natur.

Læring og dyr

Gå på opdagelse i Randers Regnskov

Randers Regnskov er et sansebombardement af naturoplevelser. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv, der findes her. I trækronerne over dig springer aber rundt og leger, mens flagermus og dovendyr får sig et lille hvil.

Nordens bedste sommerland 2014 og i 2015!

Underholdning og fart over feltet

Djurs Sommerland – Velkommen i Nordens største sommerland

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland for fjerde år i træk – og prøv de 2 superseje nyheder for hele familien.

NYHEDER 2018: Safaribussen og Jungle Rally

Vær aktiv i naturen

Pak kurven og tag på opdagelse i naturen. På Djursland finder du noget af Danmarks smukkeste natur, det er idéelt at være aktiv.

Se det store Djurslands kort med beskrivelser af cykelture, vandrestier, attraktioner og naturoplevelser på Djursland og Anholt.