Efterårsferie i Ree Park Safari

Efterårsferie i Ree Park Safari

Efterårsferie er traditionelt set høstferie, og vi fejrer høsten i Ree Park hele ugen. Hø, æbler, halm, græskar, og neg til fuglene. Vi har samlet forråd til alle dyrene til vinteren og fejrer det med en udendørsfest hele ugen. 

Gratis adgang for børn til og med 11 år

Junior Rangere

Ganske som de rigtige Rangere i Afrika passer Junior Rangerne på parkens vilde dyreliv. Kom og deltag i et begivenhedsrigt program, spækket med en masse spændende aktiviteter og vilde dyreoplevelser. 

Kan du slet ikke få nok? – så tag natten med på Junior Rangernes natpatrulje, hvor vi efter et spændende program, og lækker bålmad, overnatter i naturtro shelters. 

En Junior Ranger overnatning er for alle, der er bidt af vilde dyr – kom med på Junior Rangernes natpatrulje, hvis du tør sove blandt løvebrøl og ulvehyl! 

Junior Ranger korpset er for alle børn og unge, der har et hjerte, der banker for dyr. I Ree Park Safari løser Junior Rangerne et hav af opgaver, både som dagsbesøgende, på 'Sov på Savannen' klasseovernatningerne og ikke mindst på Efterårsferie Camp, hvor børnene knokler i 2 dage i ferien. Så kom og vær med!

Dagsprogram for Safariskolens efterårsferie den 13.- 21. oktober

I efterårsferien kan du møde Safariskolen i Ree Park Safari. Safariskolen er Ree Parks formidlingstjeneste, og i efterårsferien får alle nu en unik mulighed for at opleve et udvalg af de mange spændende og anderledes aktiviteter, Safariskolen til dagligt tilbyder skoler og institutioner.

• Kom og vær med til Dyrenes Street Food festival hver dag kl. 11.00.
Sammen med guiden kan du være med til at tilberede foder og aktivering til dagens spændende fodringer, og måske endda selv være modig og smage på en proteinrig melorm? 

• Mød Safariskolen dygtige guider, når de mandag den 15.10, torsdag den 18.10 og lørdag den 20.10 tager dig med under huden på bl.a. en impala. 

Safariskolen bliver i det spiselige hjørne, når vi i efterårsferien kigger nærmere på nogle af de store rovdyrs livretter. 
Vi giver jer en smagsprøve på forløbet ”Kom under huden på..” der har været en stor succes. Forløbet har, sammen med Safariskolens guider, bl.a. givet en anderledes vinkel på den obligatoriske dissektion i naturfagene. 

Tre gange i løbet af efterårsferien får du mulighed for at ”komme under huden” på et dyr, der senere på dagen skal bruges til den store rovdyrfodring, eller som indgår i et af parkens mange spændende forskningsprojekter. 

De dygtige guider tager dig med på en oplevelse ud over det sædvanlige, og fortæller om pattedyrenes anatomi, hvordan den hos de fleste pattedyr (og mennesker) er stort set ens, og slår en krølle på dagens oplevelse når Dyrenes Street Food festival tager jer med til fodring hos de afrikanske vildhunde og dyrenes konge, de store afrikanske løver.

Se mere her.

Del denne side

Opdateret af:

Destination Djursland djursland@visitdjursland.com
 

Kontakt

Adresse

Stubbe Søvej 15
8400 Ebeltoft

Telefon

+45 86336150

Fakta

  • Type

    • Efterårsferie
    • For børn

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.738092
Latitude : 56.263007