Stena Line - Grenaa Varberg

Foto: Destination Djursland
Transport
Færgeruter
Frisk havluft, afslapning og hygge. Tag færgen over Kattegat og slip for mange timer i bilen. Med Stena Line er det nemt at komme til Aarhus! Fra Varberg på den svenske vestkyst kan du tage færgen direkte til Østjylland.
Adresse

Færgevej 1

8500 Grenaa

Kontakt

E-mail:danmark@stenaline.com

Telefon:96200200

fax:86320118

Stena Line -Grenaa Varberg- Djursland - Østjylland

Tag færgen og få en afslappende start på ferien. På sejlturen kan du nyde et dejligt måltid i Restaurant Taste, finde gode tilbud i den lille butik eller slappe af med en god kop kaffe i caféen. Der er naturligvis også tænkt på familiens yngste på rejsen. I børnenes helt eget legerum er der massevis af LEGO, som børnene kan hygge sig med. 

Der er også mulighed for at besøge skibets egen biograf, hvor der er også er spændende film på plakaten. Der er selvfølgelig også gratis wifi på færgen.

Når du kommer i land i Grenaa, ligger mulighederne for dine fødder. Djursland er kendt for sine spændende familievenlige attraktioner, gode strande og storslåede sommerhusområder.

Du kan også vælge at følge rute 15, der på mindre end en time tager dig direkte fra færgeterminalen i Grenaa til centrum af Aarhus – Danmarks næststørste by.

Adresse

Færgevej 1

8500 Grenaa

Facilities

Norge

Sverige

Campingvogne

Autocampere

Biler

Cykler

Knallerter

Motorcykler

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitAarhus, Djursland