Gå til indhold
©  Foto:

Spis på Hotel Crone

Hjertelig velkommen.
Hotel Crone.

Vores køkken byder på god dansk mad tilberedt af de bedste råvarer gældende for årstiden.Som udgangspunkt laves alle vores retter fra bunden. Dette sikrer en god smagskvalitet og tilfredse kunder.Vores restaurant er nyligt indrettet i nye lyse farver, som skaber en venlig og afslappet atmosfære for vores gæster.For Hotel Crone er vores gæster altid i højsædet og samtlige vores medarbejder står klar til at give Jer en god oplevelse.Vi glæder os til at byde Jer velkommen som gæst hos os.

Restauranten har åbent morgen, middag og aften og tilbyder ud over en á la carte menu også “dagens ret”. Hotel Crone satser også på catering og “mad ud af huset” - konfirmation, bryllup, julefrokost, fester er vores speciale! Du er altid velkommen til at bede om et uforpligtende tilbud i forbindelse med et arrangement, hvor du har brug for
“mad ud af huset”.

Hotel Crone er et “hæderkronet” mindre hotel beliggende ved Havnen i Grenaa - ikke langt fra byens centrum.Hotel Crone ligger centralt placeret med gode til og frakørsels muligheder, og foran hotellet findes egen parkeringsplads, hvor du trygt og sikkert kan lade bilen stå natten over.

Hotel Crone tilbyder hotel, restaurant og catering.
Hotellet har i alt 13 pæne værelser.