Gå til indhold
©  Foto:

Sommeraktiviteter på Museum Østjylland Grenaa

Museum Østjylland i Grenaa inviterer hele familien til en række sjove aktiviteter over hele sommerferien. Tag på en spændende historisk tur rundt i Grenaa i sommerferien og find overraskende og interessante spørgsmål. Prøv også på egen krop, hvordan det var at være hemmelig agent i besættelsestiden på Djursland. 

Sjove aktiviteter for hele familien 

Museum Østjylland Grenaa byder på en masse sjove aktiviteter i din sommerferie.

Vær hemmelig agent eller jagt den onde Dr. Peters 

Bekæmp de onde og vær hemmelig agent ligesom i besættelsestiden på Djursland. I museets udstilling om livet under krigen, kan du løse opgaver der tester dine evner som agent. Du kan også gå i det godes tjeneste og jagte den forhadte Dr. Peters, der under 2. verdenskrig på grusom vis forhørte lokale modstandsfolk. Gå på opdagelse i udstillingen, svar på spørgsmål og find frem til den hemmelige kode. Når opgaven er klaret får du selvfølgelig et agentbevis.

I skal være en gruppe til denne aktivitet, den foregår på museet og ved Grenaa Havn. 

Læs mere og køb din gruppebillet her.

Løs mysteriet om Grindu og andre finurligheder 

Hele familien er inviteret på en historisk tur rundt i Grenaa. På gåturen finder I overraskende og interessante svar på ukendte spørgsmål. Aktiviteten er på egen hånd og gratis. 

Vær også med, når der er krea-værksted på museet, brug din fantasi og prøv mange af de sjove materialer af til at skabe en unik Grindu. Trolden Grindu bor i Grenaa og har henover sommeren brug for alle børns hjælp. Løs opgaver og hjælp Grindu med at opklare mysterier. 

Læs mere krea-værksted og gåtur i Grenaa her.

#museumøstjylland #visitdjursland #visitaarhusregionen