Gå til indhold
©  Foto:

Sommeraktiviteter på Gammel Estrup

Besøg Gammel Estrup i sommerferien og deltag i sjove sommeraktiviteter for hele familien. Nyd naturen og lav flotte silkepapirsblomster, løs mysterier, nyd den blomstrende have og den smukke herregårdsskov.

Sjove sommeraktiviteter på Gammel Estrup 

Hver dag i sommerferien kan hele familien være med til sjove og lærerige aktiviteter på Gammel Estrup i herregårdshaven. Lav blomster af silkepapir i det hyggelige Orangeri. Skriv på gamle skrivemaskiner eller klæd dig ud og få taget et gammel polaroid billede. Du kan også spille spil, lægge puslespil og lytte til spændende fortællinger. Løs også bryllupsmysteriet som er en del af sommeres særudstilling, Stor Ståhej.

Ud i naturen

Haverne på Gammel Estrup blomstrer, og naturlegepladsen er åben. Tag også forbi køkkenhaven hvor havegruppen hver onsdag arbejder. Der kan desuden købes stiklinger og fræ fra herregårdshavens historiske planter i Orangeriet. I herregårdsskoven Lunden kan man deltage i hyggelige skovvandringer. Køb en lækker forfriskning i løbet af dagen i Herregårdskøkkenet eller i Cafe Orangeriet.

#gammelestrup #visitdjursland  #visitaarhusregionen