Restaurant Moment ved Friland

Restaurant Moment

Foto: Moment
Spisesteder
Restauranter
Som nabo til den bæredygtige landsby Friland ligger Restaurant Moment, som med en helt specifik tilgang til råvarerne forsøger at give hver gæst den største smagsoplevelse, der kan opnås på baggrund af friske og bæredygtigt producerede grøntsager og urter. 
Adresse

Ravnen 1

8410 Rønde

Som gæst hos Restaurant Moment kan du vælge imellem menuer med et forskelligt antal serveringer og hertil svarende drikkemenuer.

Sæsonens råvarer og bæredygtighed

Deres gastronomi baseres på at lave mad fra bunden af sæsonens råvarer. De kærner smør, sylter, salter og fermenterer med udgangspunkt i hvad de kan få fat i omkring sig. De er stærkt fokuseret på, hvad de har mellem hænderne fra deres umiddelbare lokalområder, og derfor kan det hænde at retter ændre sig eller helt udskiftes fra dag til dag. 

Som drikkevarer serverer de både udsøgte naturvine produceret så rent som muligt og selvproducerede drikke af gamle gæringskulturer.

Serveringen er personlig og afslappet i æstetiske og atmosfærefyldte rammer. Om sommeren tilbydes udendørsservering i produktionshaven, hvor gæsterne er omgivet af de grøntsager, der ender på tallerkenen.

Gastronomi i verdensklasse

Restaurant Moment blevet optaget i White Guide og White Guide Nordic et år efter åbning og er i 2019 optaget i Michelin guiden med udmærkelsen Bib Gourmand for god pris ift. kvalitet og værdi for pengene - en udmærkelse som de beholder i 2020. Derudover er Restaurant Moment også blevet udmærket med Michelin Guidens nye bæredygtighedspris 'Den grønne kløver' i 2020.

#restaurantmoment #visitdjursland #visitaarhusregionen

Adresse

Ravnen 1

8410 Rønde

Åbningstider

02 Jan 20 / 31 Dec 20

torsdagfredag

17:30 - 23:00

04 Jan 20 / 31 Dec 20

lørdag

12:00 - 23:00

05 Jan 20 / 31 Dec 20

søndag

17:30 - 22:00

Åbningstider

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland