Restaurant Moment ved Friland

Restaurant Moment

Foto: Moment
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Ravnen 1

8410 Rønde

Kontakt

E-mail:rikke@restaurantmoment.dk

Telefon:51362656

Langs Ebeltoftvej, som nabo til den bæredygtige landsby Friland, åbnede Restaurant Moment 1. maj 2016 med en helt specifik tilgang til råvarerne forsøger restauranten at give hver gæst den største smagsoplevelse der kan opnås på baggrund af friske og bæredygtigt producerede grøntsager og urter. 

Man kan som gæst vælge imellem menuer med et forskelligt antal serveringer og hertil svarende drikkemenuer, som det fremgår af hjemmesiden. 

Vores gastronomi baseres på at lave mad fra bunden af sæsonens råvarer, kærner smør, sylter, salter og fermenterer med udgangspunkt i hvad vi kan få fat i omkring os. Vi er stærkt fokuseret på hvad vi har mellem hænderne fra vores umiddelbare lokalområder, og derfor kan kan det hænde at retter ændre sig og helt udskiftes fra dag til dag. 

På drikkevaresiden serverer vi både udsøgte naturvine produceret så rent som muligt og selvproducerede drikke af gamle gæringskulturer.

Serveringen er personlig og afslappet i æstetiske og atmosfærefyldte rammer. Om sommeren tilbydes udendørsservering i produktionshaven, hvor gæsterne er omgivet af de grøntsager, der ender på tallerkenen.

Restaurant Moment blevet optaget i White Guide og White Guide Nordic et år efter åbning og er i 2019 optaget i Michelin guiden med udmærkelsen Bib Gourmandfor god pris ift. kvalitet og værdi for pengene. 

Adresse

Ravnen 1

8410 Rønde

Facilities

Dansk

White Guide Danmark

Udendørs servering

Økologisk

Ny Nordisk

Vegetar

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitAarhus, Djursland