Rane Ladegaard, Ferielejligheder, Ebeltoft

Foto: Rune Høj Morthorst
Overnatning
Ferielejligheder og pensionater
Velkommen til Rane Ladegård - en gennemrestaureret 4-længet stråtækt gård ved Ebeltoft. Gården danner rammerne for vores private bolig, administration og værksted for vores tømrer- og snedker virksomhed samt to smukke ferieboliger, der kan lejes året rundt. Vi købte en ruin, men skabte en drømmebolig, som vi er stolte af og glade for at dele med alle vore gæster. Her er smukt på alle tider af året. Oplev skønne Ebeltoft og bo på Rane Ladegaard. Velegnet til familiefester/sammenkomster op til 25-30 personer. 
Adresse

Kristoffervejen 2

8400 Ebeltoft

Kontakt

E-mail:ae@pejensen.dk

Telefon:86346262

Mobil:40546062

fax:86346263

Rane Ladegård er en nyrestaureret 4-længet stråtækt gård. Gården danner rammerne for vores private bolig, administration og værksted for vores tømrer- og snedker virksomhed samt to smukke ferieboliger, der kan lejes året rundt.

Huset 
Sidelængen er beliggende på den ene side af gårdspladsen. Sidelængen er på 270 m2 og fordelt på 2 plan og indeholder 5 separate soverum med 8 faste sovepladser. 3 værelser har dobbeltseng og de 2 andre værelser har hver 1 seng. Der er 2 badeværelser, stue samt dejligt stort køkkenalrum.

Lille terrasse med morgensol.

Du er velkommen til at tage din hund med

Lejligheden. 
Lejligheden er beliggende på overetagen i den ene ende af selve hovedhuset og er på ca. 100 m2. Der er udsigt til både have og gårdsplads.

I lejligheden, der har egen indgang, forefindes:

  • 4 faste sovepladser fordelt på stort soveværelse med dobbeltseng ( ved siden af badeværelse ) samt 2 senge i mindre værelse.
  • Mulighed for 2 ekstra sovepladser

Medbring selv sengetøj og håndklæder.
Lejligheden udlejes hele året.
Lejligheden er godt isoleret, så der er svalt om sommeren og lunt om vinteren.

Anneks

Idyllisk anneks på ca. 20 m2 med hems på ca 8 m2.
Annekset, der oprindeligt var gårdens smedie, er beliggende på den ene side af gårdspladsen.
Der er græsplæne med havemøbler i forbindelse med Annexet. Der er mulighed for at låne grill.Vi håber at se Jer på Rane Ladegård.

Adresse

Kristoffervejen 2

8400 Ebeltoft

Facilities

WiFi

Kapacitet: Senge (10)

Tv

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland