Randers Fjord Feriecenter - konference & mødested

Foto: Randers Fjord Feriecenter
Møder og konferencer
Venues
Adresse

Kærvej 38

8960 Randers SØ

Randers Fjord Feriecenter kan tilbyde utraditionelle rammer til møder, konferencer, personalearrangementer, familiefester, fyraftensmøder m.m. I yurten/mødelokalet er der siddepladser til 60-70 personer. Derudover kan der lejes en pavillon med plads til spisning og gruppearbejde for 60-70 pers. 

Der er masser af plads til teambuilding, hvor det sociale er i centrum. Der kan spilles fodboldkamp, beachvolley og andre udendørsspil - og ligeledes kan der prøves kræfter med svævebanen.
Det er også muligt at benytte såvel små som store bålsteder, inkl. snobrødsstænger samt bålpander og gryder. I kan også sejle i kano, tage en tur med fiskekutteren, eller tage udfordringen op med skinnecyklerne.

Der er mulighed for både døgn- og dagsprogrammer, da feriecenteret også tilbyder overnatning i ferielejligheder (22 pers.), campingvogne (14 pers.). Der er også plads til egen campingvogn, autocamper eller telt.

Mødefaciliteter:
Projektor, flip over og musikanlæg. Der kan desuden bestilles morgenmad, kaffe, kage, frokost, frugt m.m. Ved flerdagesophold kan der indgås aftale om aftensmad.  

Øvrige faciliteter:
Køkkenfaciliteter, mulighed for at leje en stor gasgrill med 6 brændere og en stor paellapande. Der er desuden café, med udendørs siddepladser.
 

Adresse

Kærvej 38

8960 Randers SØ

Facilities

Venue

Maks. siddepladser i teaterarrangement (100)

Antal mødelokaler (2)

Max antal deltagere (140)

AV-udstyr (Projektor)

Antal personer i største konferencerum (70)

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers