Gå til indhold
©  Foto:

Påskeferie i Ree Park - fang påskemaraen

Der er nogle livlige maraer på Sydamerika, og de er hurtige og har det med at være alle vegne. Maraen ligner lidt haren, og i påsken vil Ree Park Safari gerne have hjælp til at ’fange’ Påskemaraen, så tag kamera med og hjælp med at holde styr på de friske maraer.

Deltag samtidig i konkurrencen om sæsonkort til parken, så kan du komme igen og holde øje med, hvordan de har det.

Land Rover Safari 

Dyrene på savannen har været ude det meste af vinteren, men foråret gør dem lidt kåde, og de er meget nysgerrige, når de store Land Rovere kører forbi. Giraffer, gnuer, eland, zebra, vandbuk og strudse strækker benene og nyder forårssolen. Det sorte næsehorn Bashira og hendes kalv, lille M'Baku, får også lov til at nyde den store savanne, hvis vejret er til det.  

Amerika Expressen

Kedlerne er varmet op, og der bliver fuld damp, når Amerika Expressen sætter kursen mod den store nordamerikanske prærie. De store bisonerne græsser roligt, og bjørnene er kommet ud af deres vinterhi, så de er nysgerrige og kommer helt tæt på. Ulvene har stadig vinterpels, men langsomt smider de overfrakken og er klar til foråret.   

Daglige fodringer

Husk alle de daglige fodringer, hvor vores dygtige guider fortæller om dyrene. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål, så du bliver klogere på alt fra geparder, ulve, tigre, katta lemurer, gibbonaber, løver, leoparder og mange flere. Se fodringsprogrammet i infoguiden, du får udleveret ved indgangen.

Tilbud på årskort

Der er tilbud på årskort til den 3. april, så kan du være klar, når portene åbnes. Husk at købe dit årskort inden den 3. april, så får du 25 % rabat ved at købe det online. Husk du har mange fordele med årskortet, både på entré i andre attraktioner og på køb i udsalgssteder og i Safarishoppen i parken, samt gratis arrangementer i parken.  

#reeparksafari #visitdjursland #visitaarhusregionen