VisitDjursland

På tur med snapsogurter.dk

Snapsogurter.dk er drevet af entusiasme omkring krydderbrændevin. Tag med på en snapsevandring og find urter og planter, som kan sættes på alkohol - og smag på nogle af de lækre kryddersnapse. 

Læs mere om snapsevandringerne og book din tur her.

I 35 år har snapsogurter.dk været i gang med at plukke forskellige urter og planter med det ene formål at sætte dem på god alkohol og glæde sig til at smage resultatet.

Foredrag og snapsevandringer

Passionen for kryddersnaps udviklede sig til en omfattende foredragsvirksomhed, hvor snapsogurter.dk deler denne glæde og passion med andre. De lægger stor vægt på, at deltagerne får en viden med sig hjem både i forhold til det praktiske og den historiske og medicinske baggrund.

Inden for de sidste år har snapsogurter.dk udviklet forskellige kryddersnapse til virksomheder, kommuner og museer. I dag holder de mange foredrag og snapsevandringer overalt i Danmark, hvor de lægger vægt på de lokale muligheder for at lave en god krydderbrændevin.

Med mottoet "Vi laver brændevin for sjov og elsker at del oplevelsen med andre", lægger snapsogurter.dk op til skønne oplevelser i naturen - selvfølgelig med fokus på snaps og urter.

#snapsogurter #visitdjursland #visitaarhusregionen