Nordic Destination

Er du leder eller fra HR-afdelingen? Skal du bruge en firmatur i topklasse for 30-560 deltagere? Så er Nordic Destination din professionelle partner!  

 

Firma-oplevelser fra øverste hylde

Hos Nordic Destination får du nytænkende og skræddersyede events i luksus-klassen. Deres speciale er udvikling af nye og unikke events, der både åbner sanserne med et brag og sikrer vellykkede, aktive fællesoplevelser.

Nordic Destination håndterer grupper på 30-560 deltagere og tilbyder totalløsninger på firmature, større personale­arrangementer, aktiviteter, events, camps og stemningsfulde konferencer.

Vellykkede og skræddersyede firmature

Nordic Destination tilbyder populære firmature, som tilpasses til jeres specifikke ønsker.

Resultatet er en skræddersyet kvalitets-oplevelse, der matcher jeres ønsker til aktiviteter, stemning og nydelse. Uanset, hvor mange og forskellige I er og hvad I har af ønsker til aktiviteter.

Nytænkende oplevelser i absolut topklasse

Nordic Destination samarbejder med smukke slotte og godser, hoteller ved kysten samt konferencecentre midt i den unikke og vilde natur. Selskabet samler det bedste fra lokale fødevareproducenter, restauranter og oplevelses-specialister. Når du kontakter Nordic Destination, så har du dermed fat i et professionelt og nytænkende incoming-rejsebureau.

Arangementer i topklasse for både firmaer og større grupper.

Med Nordic Destination får du således én samlet adgang til populære events på Djursland - med fokus på høj kvalitet, lokal luksus og unikke oplevelser.
Som virksomhed inviteres I på en lang række særlige events og lokationer, som sammensættes til en unik oplevelse for jer. 

Udvalgte eksempler:

  • Teambuilding ombord på Fregatten Jylland med klatring i masterne.
  • Overnatning i luksus Outdoor-teltlejr i Ree Park Safari - med brøl fra vilde dyr og fælles aktiviteter i parken.
  • Gastronomisk oplevelser hos Langhoff & Juul Boutique Hotel & Restaurant
  • Fællesskab og aktive outdoor-aktiviteter i Nationalpark Mols Bjerge.
  • Besøg Den Ny Maltfabrik i Ebeltoft og oplev kultur, kunst og internationalt iværksætteri i helt særlige rammer.
  • International moderne kunst på Glasmuseet Ebeltoft.
  • Gourmet-oplevelser på den prisvindende restaurant Moment, hvor gastronomien kendetegnes ved høj æstetik og bæredygtighed i verdensklasse. 
  • Forkælelsesophold på Fuglsøcentret med konference, koncert og Mols Bjerge

Vi skaber det bedste i dialog

I tæt dialog med jer, sammensætter vi en unik oplevelse i udsøgte rammer på eftertragtede lokationer. Det tilsætter vi lokal luksus fra anerkendte gourmet-restauranter, leverer skræddersyede og nytænkende aktiviteter og arrangerer al logistik og overnatning. Til perfektion. Hver gang.

Flyv direkte til oplevelserne

Har I udenlandske kolleger, så kan I sammen lande i Aarhus Airport, der er centralt placeret på Djursland og midt i vores oplevelser. Vi sørger for fuld kontrol over logistik, bespisning, overnatning og tilpassede aktiviteter. Uanset, hvor i verden I kommer fra.

#nordicdestination #visitdjursland #visitaarhusregionen