Gå til indhold
©  Foto:

Natur overnatning på Kyst- og Fjordcentret

Snup en overnatning i det fri

I skoven 300 m fra Kyst og Fjordcentret ligger 2 sheltergrupper, hver med 3 shelters og bålplads. Skoven omkring er frodig og grøn og der er garanti for at vågne op til fuglesang (i hvert fald i sommerhalvåret). Shelters kan bookes året rundt og der er adgang til toilet og bad, husk en 5’er til bruseautomaten ved centret.

Pris: kr. 50,-/person/overnatning

Så mange aktiviteter, at du sagtens kan blive i flere dage og nætter.

Bliver du træt ovenpå en hel dags oplevelser og aktiviteter er det hyggeligt at krybe i soveposen og kigge på stjerner og lytte til nattens mange lyde inden du falder i søvn.

Foretrækker du lidt mere komfortable forhold så har de også værelser.

Du kan være "viking" om dagen og sove som en prinsesse om natten.

Der er noget fascinerende ved at være afsted i flere dage og hos Kyst- og Fjordcentret har I alle muligheder for det friske udendørsliv og mange sjove aktiviteter.

I Grenaa tilbyder de Solhytten som er en dejlig feriekoloni, eller prøv en af de små retro hytter. Husk at du hele året kan tilkøbe naturvejledning og aktiviteter. I skolernes sommerferie er der desuden en række aktiviteter som er åbne for alle og aktiviteter som kræver tilmelding og/eller brugerbetaling.

Ved Voer Færgested er der også mulighed for for overnatning i telte og hængekøjer. Tilmelding nødvendig. Betaling opkræves.