Molshøjgård

Foto: Gert Præst
Overnatning
Privat overnatning
Molshøjgård er et dejligt overnatningssted med nyopførte lejligheder.

Ferie i landlig idyl

Molshøjgård tilbyder 3 nyopførte rummelige og store lejligheder på en stor grund omgivet af åbne vidder med udsigt til Kalø Vig og storslået natur lige udenfor døren. Gården grænser op til Nationalpark Mols Bjerge med betagende udkigssteder, cykelruter, vandreruter og mange turforslag. Her er fred og ro.

Ca. 3 km fra Molshøjgård ligger Rønde by med gode indkøbsmuligheder, restauranter og 1 km derfra Nappedam Lystbådehavn med strand og badebro. Indenfor 30 min. kørsel når du både større byer som Aarhus, Ebeltoft og Grenaa samt Djurslands mange attraktioner.

En lille gårdbutik med hjemmelavede produkter er under opførelse på gården.

Lejligheder med 6-8 sovepladser

De 3 lejligheder, med navnene Kalø, Marken og Stokrosen, er fra 2018/2019. Det samme gør sig gældende for møbler og inventar. Selve længen er fra 1930’erne. Lejlighederne er velegnede til familier med større og mindre børn og der er ml. 1 og 2 separate soveværelser i hver lejlighed samt mulighed for opredning på sovesofa i stuen. Sovepladserne består af både dobbeltseng, køjeseng og sovesofa.

Lejlighedernes beliggenhed med i alt 22 faste sovepladser gør det velegnet for større grupper at besøge Molshøjgård. 

Egen indgang, terrasse, kombineret ophold/spise/køkkenrum, eget bad med bruseniche samt eget køkken med stort køle-fryseskab, ovn, induktionskogeplade samt opvaskemaskine til hver af lejlighederne. Derudover er der gratis Wi-Fi og TV, med mulighed for streaming af egne kanaler over TV’et.

Med til lejen hører forbrug af el og vand, slutrengøring samt sengelinned, håndklæder og viskestykker – alle tekstiler er OEKO-TEX STANDARD 100 mærkede.

Det er ikke tilladt at medbringe husdyr.

Adresse

Dyrhøjvej 37

8420 Knebel

Åbningstider

01 Jan 20 / 31 Dec 20

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland