Møllerup Gods

Møllerup Gods

Foto: Møllerup Gods
Attraktioner
Slotte og herregårde
Møllerup Gods er placeret i naturskønne omgivelser i Nationalpark Mols Bjerge, ikke langt fra Aarhus Airport, Grenaa, Ebeltoft, Randers og Aarhus. Møllerup Gods byder på mange spændende kulturelle oplevelser. 
Adresse

Møllerupvej 24

8410 Rønde

Kontakt

E-mail:as@gamborg.net

Telefon:+45 87 58 69 00

Historien bag

Godsets nuværende hovedbygning blev opført i 1681, men resterne fra Marsk Stigs gamle borg er velbevaret i hovedbygningens fundament, og er fortsat en betydningsfuld del af Møllerups Gods’ mangeårige historie. Sidefløjene og Hubertus Kroen stammer fra den første halvdel af 1700-tallet. Godset emmer af en lang historie, og de karakteristiske gule bindingsværkbygninger hensætter en til fortiden.

En kulturhistorisk perle i Nationalpark Mols Bjerge

Rundvisninger arrangeres efter henvendelse til Møllerup Godskontor, og adgang til hestestaldene sker efter forudgående forespørgsel hos staldpersonalet.

Ferier, selskaber og konferencer kan arrangeres på Hubertus Kroen, som kan lejes som et stort feriehus. Kroen har plads til selskaber med op til 80 samt 30-40 overnattende gæster fordelt på 16 dobbeltværelser.

Møllerup Gods afholder Verdensballet på Møllerup Gods i juli måned. Forestillingen forener ballet, opera og musik under åben himmel med anerkendte balletdansere fra The Royal Ballet i London. Der kan forudbestilles en gourmetmenu på Hubertus Kroen eller en picnickurv, som kan nydes i parken.

Køb billet på her.

#møllerupgods #visitdjursland #visitaarhusregionen

Adresse

Møllerupvej 24

8410 Rønde

Åbningstider

01 Jan 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland