Møde og konference Sostrup Slot

Foto: Destination Djursland
Møder og konferencer
Venues
Adresse

Maria Hjerte Engen 1, Gjerrild

8500 Grenaa

Kontakt

E-mail:info@sostrup.org

Telefon:20439155

Sostrup Slot & Kloster Møde- og konferencecenter 
Der er mange muligheder på det kulturelle mødested, Sostrup Slot & Kloster, på Djursland. 

Hold møde i Kampestenslængen, bliv forkælet med lækker mad og drikke i slottets restaurant, gå tur langs voldgraven i slotsparken, nyd en stund i en af slottets historiske saloner, overnat i Avlsgårdens lejligheder - eller få hele Maria Hjerte Kloster for jer selv. 

I kan bruge de mange forskellige lokaler og faciliteter og sammensætte jeres dag på den bedst mulige måde. Vi hjælper naturligvis til. 
Som et ekstra krydderi på mødedagen kan vi også arrangere forskellige former for aktiviteter. 

Lokalerne: 
Kampestenslængen 
Den ældste bygning på Sostrup er fra 1300-tallet. Under stråtaget og bag de tykke mure er der indrettet tre store mødelokaler, opkaldt efter de tre slotsejere, der har sat størst præg på Sostrup gennem tiden - Benzon, Seefeld og Scheel. 

Hvert af de tre lokaler er indrettet med AV-udstyr og whiteboard/tavle/flipover. Bordopstillingen kan varieres efter behov. Kampestenslængen ligger med udgang direkte til gårdspladsen foran slottet. Det er muligt at leje lokalerne enkeltvis eller hele bygningen.

Slottet 
Slottet stod færdigbygget i 1606. På 1. sal er der 6 saloner, der kan bruges til middage, møder eller til en pause fra arbejdsdagen. Salonerne er uden AV-udstyr.

Avlsgården 
Rytterstuen ligger i Avlsgården, der er fra 1600-tallet. Lokalet ligger i umiddelbar forlængelse af gårdens værelser og lejligheder. Lokalet har direkte udgang til den store gårdsplads foran slottet. Rytterstuen er uden AV-udstyr. 

Maria Hjerte Kirke & Kloster 
Maria Hjerte Kloster fra 1992 er indrettet enkelt, med interiør af høj kvalitet. Bygningen er omgivet af en smuk have og har en stor, flisebelagt terrasse med udgang fra Klosterstuen.

Maria Hjerte Kirke er egnet til akustisk musik, sang og forestillinger. Den er udstyret med teleslyngeanlæg, mikrofon, headset og højttalere til tale. I hjertet af klosteret ligger den unikke Pyramidesal, Salen er udstyret med lydanlæg og er egnet til foredrag, møder til større forsamlinger, koncerter og middage. 

Klosteret rummer derudover adskillige lokaler, der kan bruges til møder og workshops af forskellig størrelse og art. Af disse er Skt. Benedict indrettet med AV-udstyr og whiteboard/flipover. 

Maden 
Alle måltider bliver lavet med kærlighed og omtanke af vores dygtige kokke. Vi prioriterer lokale producenter og årstidens råvarer højt, serverer fisk fra lokale farvande og vildt fra de omkringliggende skove.

Søvnen 
I kan overnatte i Maria Hjerte Kloster, hvor der er 24 klosterceller med eget badeværelse og trekvart- eller dobbeltsenge. Derudover er der indrettet en suite med separat stue og vindue med udsigt direkte ind til kirken i det tidligere Abbedi. Alle klosterceller er nyindrettede i naturlig, nordisk stil med svenske Hästens-senge, produceret af naturmaterialer som uld, hestehår, hør og bomuld. Natbordene er rå træstubbe fra skovene på Djursland, og sengetøjet er af økologisk bomuld. Enkelt og lækkert.

I kan også overnatte i Avlsgården, der omkranser gårdspladsen foran slottet. Her deler to værelser bad og toilet i lejligheder, der hver har plads til mindst 4 personer. Halvdelen af værelserne er indrettet med køkken, spiseplads og udgang til haven. Alle værelser har direkte adgang til den store gårdsplads med græsplaner og en stor fælles terrasse.

Der er yderligere overnatningsmuligheder i gåafstand fra Sostrup Slot & Kloster.

Aktiviteterne 
Få lidt mere ud af jeres mødedag og få boostet energien med en aktivitet. 

Det kan f.eks. være sang i Maria Hjerte Kirke, meditation i Pyramidesalen, madlavning i klosterkøkkenet, yoga i parken, foredrag i Kampestenslængen eller rundvisning på slottet.

Adresse

Maria Hjerte Engen 1, Gjerrild

8500 Grenaa

Facilities

WIFI

Udenfor byen

Mellem151 og 300 personer

WiFi i fællesområde

AV-udstyr

Restaurant

Parkering

Følg på:

Relaterede produkter

Se mere
Opdateret af:
VisitAarhus, Djursland