Meny Rønde

Foto: Destination Djursland
Aktiviteter
Shopping
Adresse

Hovedgaden 49

8410 Rønde

Kontakt

E-mail:rene.povlsen@meny.dk

Telefon:86371544

En købmandsbutik i særklasse

Grundet vores mange afdelinger der alle har ekspertise på netop deres område og i netop de varer, de sælger, føler vi os som en speciel købmandsbutik. Vi er et stort supermarked med masser af tilbud og lave priser på et bredt udvalg. Derfor er der ikke det, vi ikke kan klare, og vi er altid parate til at hjælpe alle vores kunder med hvad end, de ønsker. Har vi det ikke det ønskede produkt på hylden, bestræber vi os på at kunne give dig noget tilsvarende, der fuldt ud lever op til dine forventninger.Vi er de eneste i Danmark, der må sælge skov-kvæg fra Nationalpark Mols Bjerge. Hver uge får vi leveret kød fra det smagfulde kvæg, som efter en nænsom og omhyggelig udskæring af vores egen slagter bliver modnet i ca. 16 dage, for at give kødet optimal mørhed.Vores slagter fremstiller også spegepølser og frankfurtere af skovkvæget. De smager himmelsk!

Se her hvad slagteren anbefaler

Eller prøv vores

Det behøver ikke være vanskeligt - lad os hjælpe med en madplan og dine indkøb. Vi har sammensat forskellige måltidskasser, så du kan variere og vælge, lige hvad du ønsker.

Måltidskasserne er udviklet i samarbejde med forskellige madbloggere og kostvejledere, sådan så vi sikrer en god variation i de forskellige kasser. Vi vil løbende udvide med nye spændende, lækre og nemme Meny måltidskasser.

Husk, vi leverer måltidskasserne hos dig hver mandag før klokken 17, så aftensmaden kan være klar en god halv time senere.  NB. Måltidskasserne skal bestilles senest torsdag, for at du kan modtage dem mandagen efter.

Mad til sommerhuset:

Bestil en sommerhuspakke, så du slipper for indkøb af dagligvarer de første par dage. Se mere og bestil her, pakken skal bestilles senest 4 dage før ankomst til sommerhuset. 


Butikken har åbent:
Mandag – fredag kl. 8.00 – 20.00
Lørdag/søndag kl. 8.00 – 18.00

1. weekend i juni til sidste weekend i august holder vi åbent helt til kl. 19.00 i weekenderne

Bageren:
Mandag-fredag: kl. 6.30-19.00
Lørdag-søndag: kl. 6.30-17.00
Helligdage undtaget 1. Juledag og 1. Nytårsdag: kl. 6.30-15.00

 

Adresse

Hovedgaden 49

8410 Rønde

Facilities

Delikatesser

Dagligvarer

Bageri

Is

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland