Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Foto: Djurs Sommerland
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Randersvej 17

8581 Nimtofte

Kontakt

E-mail:info@djurssommerland.dk

Telefon:86 39 84 00

Kom i Djurs Sommerland i efterårsferien og oplev en kæmpe halloween-event for hele familien. Der er lagt op til en ekstraordinær (u)hyggelig og stemningsfuld oplevelse, når Danmarks største rutschebaner får selskab af 25.000 farvestrålende græskar, store halloween-væsener og kæmpeedderkopper. Overalt summer det af magi og gys, når 300 medarbejdere samtidig forvandles til levende hekse og græskarmænd med fantasifulde kostumer.

Udforsk de to halloween haunted houses, der kun kan opleves i Djurs Sommerland i efterårsferien. I HekseSkolen tager sortklædte hekse gæsterne med på en ’walk-through-oplevelse’ gennem 15 rum fyldt med sanseoplevelser, hvor former og farver træder ud i rummene og skaber overraskende illusioner. Mere skræk og gys venter i GræskarFabrikken, hvor der sker mystiske ting, når oprørte, levende græskar-væsener, under stor tumult, jagter nye ingredienser til fabrikkens suppe.

Når tusmørket falder på, kan I booke bord til aftenselskab i Kirkegårdsrestauranten eller GræskarFabrikkens personalekantine. I Kirkegårdsrestauranten inviterer de søde hekse og den forvirrede professor fra HekseSkolen på Heksenes Aftenmenu – hvor en skræmmende god 3-retters menu, overraskelser og rundvisning i professorens laboratorium venter både børn og voksne. I GræskarFabrikkens personalekantine inviterer Simon Slurp til storslået jubilæumsfest med universets bedste græskarsuppe til forret, lækker buffet og dessert samt en aften fyldt med gys og (u)hygge, når ”grusomme” hændelser vender op og ned på et ellers festligt arrangement.

Hver dag i efterårsferien kan I også prøve Danmarks største rutschebaner og over 60 sjove forlystelser for små og store legebørn.

Forlystelserne er åbne hver dag den 12.-20. oktober kl. 10-18.
Kirkegårdsrestauranten er åben lørdag d. 12 – lørdag d. 19 kl. 17.30 - 19.30.
GræskarFabrikkens personalekantine er åben lørdag d. 12 – lørdag d. 19 kl. 17.30 – 19.30

Heksenes Aftenmenu og Græskarfabrikkens Jubilæumsfest skal bookes og betales senest dagen før på djurssommerland.dk eller kl. 15.00 samme dag i Billetinformationen – bemærk begrænset antal pladser.

Adresse

Randersvej 17

8581 Nimtofte

Åbningstider

02 May 20 / 18 Oct 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitAarhus, Djursland