meny

Lokale smagspolevelser Meny Rønde

Foto: Destination Djursland
Attraktioner
Lokale smagsoplevelser
En købmandsbutik i særklasse
Adresse

Hovedgaden 49

8410 Rønde

Kontakt

E-mail:rene.povlsen@meny.dk

Telefon:86371544

I Nationalpark Mols Bjerge græsser kvæg og får. De plejer naturen i Nationalparken samtidig med, at de spiser græs, urter, buske og træfrugter, der bidrager til velsmagende og karakteristisk kød. Kvæget bliver slagtet lokalt og pakket hos MENY i Rønde. 

Meny i Rønde er de eneste i Danmark, der må sælge skov-kvæg fra Nationalpark Mols Bjerge. Hver uge får de leveret kød fra det smagfulde kvæg, som efter en nænsom og omhyggelig udskæring af deres egen slagter bliver modnet i ca. 16 dage, for at give kødet optimal mørhed. Deres slagter fremstiller også spegepølser og frankfurtere af skovkvæget. De smager himmelsk!

Se her hvad slagteren anbefaler

Grundet deres mange afdelinger der alle har ekspertise på netop deres område og i netop de varer, de sælger, føler vi os som en speciel købmandsbutik. Det er et stort supermarked med masser af tilbud og lave priser på et bredt udvalg. Derfor er der ikke det, de ikke kan klare, og de er altid parate til at hjælpe alle vores kunder med hvad end, de ønsker. Har de det ikke det ønskede produkt på hylden, bestræber de os på at kunne give dig noget tilsvarende, der fuldt ud lever op til dine forventninger.

Du kan også prøve deres måltidskasser se her hvad der er i dem

Det behøver ikke være vanskeligt - lad dem hjælpe med en madplan og dine indkøb. De har sammensat forskellige måltidskasser, så du kan variere og vælge, lige hvad du ønsker.

Måltidskasserne er udviklet i samarbejde med forskellige madbloggere og kostvejledere, sådan så de sikrer en god variation i de forskellige kasser. De vil løbende udvide med nye spændende, lækre og nemme Meny måltidskasser.

Husk, de leverer måltidskasserne hos dig hver mandag før klokken 17, så aftensmaden kan være klar en god halv time senere. NB. Måltidskasserne skal bestilles senest torsdag, for at du kan modtage dem mandagen efter.


Butikken har åbent:
Mandag – fredag kl. 8.00 – 20.00
Lørdag/søndag kl. 8.00 – 18.00

1. weekend i juni til sidste weekend i august holder de åbent helt til kl. 19.00 i weekenderne

Bageren:
Mandag-fredag: kl. 6.30-19.00
Lørdag-søndag: kl. 6.30-17.00
Helligdage undtaget 1. Juledag og 1. Nytårsdag: kl. 6.30-15.00

 

Adresse

Hovedgaden 49

8410 Rønde

Facilities

Økologisk gårdbutik

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland