Langhoff & Juul Boutique Hotel & Restaurant, Ebeltoft

Langhoff & Juul Boutique Hotel & Restaurant

Foto: Langhoff & Juul
Overnatning
Hoteller
Nyd den smukke udsigt over Ebeltoft Vig på Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant. Her kan du fra værelset gå direkte ud til badebroen og tage en dukkert eller nyd solnedgangen fra deres hyggelige pejsestue. 
Adresse

Ndr. Strandvej 3

8400 Ebeltoft

Føl dig hjemme

Når du bor hos Langhoff & Juul Boutique Hotel & Restaurant, vil vil du helt sikkert føle dig hjemme. Her kan du bo i deres smukke L&J Suites og L&J Apartments, som de har gjort sig særligt umage med at indrette for at give dig den unikke Langhoff & Juul ude-hjemme følelse med masser af sjæl og charme. Både kunst og møbler er håndplukkede, så du kan bo i en skøn atmosfære med en hyggelig blanding af vintage antik og tidløst, dansk design.

Tid til madforkælelse

I restauranten finder du en skøn og hjemmelig stemning! Stemning og atmosfære er nemlig en lige så vigtig del af en madoplevelse, som det man spiser. Hos Langhoff & Juul Boutique Hotel & Restaurant møder du altid søde og hjælpsomme mennesker, som er klar til at tage godt imod dig og fortælle dig i alt fra den gode mad og vin til det smukke interiør og skønne omgivelser.

Og havet lige uden for døren, har de også sørget for!

#langhoffogjuul #visitdjursland #visitaarhusregionen

Adresse

Ndr. Strandvej 3

8400 Ebeltoft

Facilities

★★★★

Økologisk Spisested

Bar

Kapacitet: Senge (120)

Business center

Kapacitet: Værelser (35)

Egen parkeringsplads

Internetadgang

Mødefaciliteter

Parkeringsplads for busser

Restaurant

WiFi

Åbent hele året

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland