skip_to_main_content

Langagergaard Feriebolig Grenaa

Langagergaard Feriebolig Grenaa er en skøn gennemrenoveret landejendom tæt på skov og strand, med plads til 28 personer.

I naturskønne omgivelser i Hammelev ved Grenaa ligger Langagergaard, en gennemrenoveret landejendom med plads til ikke mindre end 28 personer tæt på skov og strand.

Faciliteter

Det er en firlænget gård, hvor I bor i hovedhuset og i den ene længe. Her er plads til den helt store familie eller selskab. Hovedhuset er indrettet med et stort, moderne køkken/alrum, stort bryggers med god plads til overtøj m.m.

TV-stue med udsigt over markerne, stort badeværelse i stueplan, og badeværelse med spa på 1. salen, slænge- og hyggeområder, endvidere 8 gode værelser. Havkig fra 1. salen.

Stor terrasse i forbindelse med hovedhuset, samt en meget stor grund med bålplads, og plads til mange udendørs aktiviteter. I beboelseslængen er der indrettet et lille køkken, badeværelse samt 3 værelser med hyggelig TV-stue. Her er ligeledes stort fitnessrum med løbebånd, romaskine, cykler, vægte, boksebold, bordtennis mv., samt aktivitetsrum med pool-/billardbord og kreahjørne med plads til kreative sjæle.

#visitdjursland #visitaarhusregionen