skip_to_main_content

Julemandens værksted på Glasmuseet Ebeltoft

Lav personlige og kreative julegaver i glas, når Glasuseet Ebeltoft byder julen velkommen.

Tag hul på julens glæder og lav flotte, kreative julegaver i glas. Du kan besøge værkstedet og se, hvordan glaspuster Emma Goring blæser flotte julekugler i glas, eller selv slippe kreativiteten løs. 

Lav et glasbillede

Lav dit eget lille kunstværk af farvede glasstykker. Glasstykkerne lægges op til et motiv på en gennemsigtig glasplade og smeltes fast. Giv dit kunstværk et venetiansk præg med dekorative ’millefiori’ (tilkøbes ved ankomst). Materialer udleveres ved ankomst til museet.

Kan laves lørdag d. 13. og 20. november kl. 10-15.30
Billetter købes på forhånd her.

Sandblæsning af lanterne og glas

Lav en flot lanterne eller et fint drikkeglas lige til at tage med hjem. Dekorér en lanterne eller et glas med klistermærker efter eget valg og få efterfølgende glasset sandblæst af museets personale. Du kan tage det færdige glas med hjem samme dag. Brug det som julepynt eller giv det som julegave. 
Kan laves søndag d. 14. og 21. november kl. 10.30-13 og 13.30-16.
Billetter købes på forhånd her.

Lav smykker med muranoglas

Lav et flot armbånd eller en halskæde med skønne, håndlavede glasperler fra Murano. Smykkerne kan du tage med hjem med det samme som en gave til dig selv eller måske som julegave til én, du holder af. Aktiviteten foregår som en gør-det-selv-aktivitet i Kids Corner. Materialer købes i receptionen.

Kan laves hver dag i åbningstiden fra d. 13. til 21. november. Kræver ingen tilmelding. 

Julesalg i butikken

Gør en god julehandel og find årets unikke, håndlavede julegaver i butikken. Julesalget begynder lørdag d. 13. november kl. 10 og fortsætter så længe lager haves.

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

#glasmuseetebeltoft #visitdjursland #visitaarhusregionen