Juletoget i Ree Park Safari kører i ulveparken

Jul på Central Station i Ree Park Safari

Foto: Ree Park Safari
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Stubbe Søvej 15

8400 Ebeltoft

Kontakt

E-mail:info@reepark.dk

Telefon:8633 6150

Website

Ree Park

Eksotisk Jul blandt vilde dyr og for vilde dyr

Ree Park Safari holder ”Jul på Central Station” tre weekender i november/december.

Der er adgang til hele parken og banegården, hvor julen bliver fejret i den helt store stil.
Der er også til julemarkedet fokus på Ree Parks arbejde med naturbevarelse og Karen Blixen Camp Trust (KBCT) - fonden, som støtter og arbejder med truede dyrearter og naturbevarelse i Masai Mara i Kenya.
Bl.a. støtter fonden opkøb af land i Masai Mara for at sikre områder, hvor elefanter, løver, og andre vilde dyr har plads og kan færdes uden risiko for at komme i konflikt med mennesker. KBCT arbejder på, at Masai Mara forbliver vild natur, så vidt muligt uden menneskelig indblanding, og således at vildtet kan færdes frit. Den opkøbte jord registreres specifikt med naturbevarelse som sigte og ejes af naturbevarelsesfonden KBCT.

Skøjtebane - børnene kan slå sig løs på det glatte underlag. Banen er ca. 100 kvadratmeter stor og pyntet med grantræer, så man løber i en lille granskov.

Julemanden kigger forbi. Kom og mød julemanden. Hvis du er artig og heldig, har han måske julegodter med.

Julemarked på Central Station er der boder, som byder på alverdens gode sager. I løbet af de tre weekender vil man kunne opleve alt fra kunsthåndværk, glas, hudpleje, trævarer, skind og uld, julerier, pileflet, bolsjer, urtedram, smykker og fine håndarbejder. Ree Park Safaris egen butik har også et stort udvalg.

Damptoget Black Beauty kører. Bjørnene er gået i hi for vinteren, men elge og bison er stadig på prærien, og de arktiske ulve er helt klart i deres es, når sneen forhåbentlig lægger sig over landskabet i december.

Land Rover Safari kører ud over den afrikanske savanne. Guiden fortæller om alle dyrene undervejs, og næsehorn, giraffer, gnuer og de andre dyr kommer helt tæt på.

Adresse

Stubbe Søvej 15

8400 Ebeltoft

Facilities

Jul

Julemarked

For børn

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitAarhus, Djursland