Jul i Ree Park Safari

Kom i eksotisk julestemning blandt vilde dyr i Ree Park Safari på Djursland. Henover fire weekender kan hele familien julehygge i parken og på Central Stationen, hvor der er juleaktiviteter for alle.

I adventsweekenderne er der adgang til hele parken og banegården, hvor julen bliver fejret i den helt store stil.

Der er fri enté for børn under 12 år og entréprisen for voksne er kun 50,-

Skøjtebane og juleboder

Børnene kan slå sig løs på det glatte underlag på skøjtebanen, mens de voksne får sig en kop kaffe eller et glas gløgg. Skøjtebanen er ca. 100 kvadratmeter stor og pyntet med grantræer, så man løber i en lille granskov. Du kan have dine egne skøjter med - ellers så er skøjteleje inkluderet i prisen for 30 minutter på banen.

Der er juleboder spredt rundt i parken, hvor du kan finde julelækkerier, flot kunsthåndværk, trævarer, skind og uld, smykker og meget mere. Find den helt perfekte julegave!

Du kan også møde julemanden, som måske har lidt julegodter med?

Juletur i parken

Damptoget Black Beauty kører juleture ud på den amerikanske prærie. Bjørnene er gået i hi for vinteren, men elge og bison er stadig på prærien, og de arktiske ulve er helt klart i deres es, når sneen forhåbentlig lægger sig over landskabet i december.

Land Rover Safari kører ud over den afrikanske savanne. Guiden fortæller om alle dyrene undervejs, og næsehorn, giraffer, gnuer og de andre dyr kommer helt tæt på. Hvilke dyr, du kan se på turen, afhænger af vejret.

Find årets bedste julegaver

Parkens velassorterede Safarishop er åben, og der er mange gode juletilbud, så det er muligt at købe en spektakulær og anderledes julegave med hjem og lægge under træet. Hver gang man køber noget i Ree Park Safari, støtter man arbejdet med naturbevarelse og truede dyrearter.

Julebrunch

Kantanga Hill Dining er Ree Parks gourmetrestaurant midt I løveanlægget, og til juleåbent har restauranten også åben, så besøget i parken kan starte med julebrunch i de smukke lokaler med den unikke udsigt. Konceptet er traditionen tro at brunchen starter kl. 11, følger en fast menu og tager ca. 2 timer. Så er der lagt en god bund for at nyde turen rundt i parken klædt i julestemning. Starter du dagen med julebrunch er entré til parken inkluderet i prisen.

#reeparksafari #visitdjursland #visitaarhusregionen