Hotel og Feriecenter Fuglsøcentret

Foto: Fuglsøcentret
Overnatning
Feriecentre
Adresse

Dragsmurvej 6

8420 Knebel

Kontakt

E-mail:til@fuglsoecentret.dk

Telefon:86351355

Velkommen til Fuglsøcentret, en oplevelse rigere. Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt. Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur, i unikke rammer.
Vi ligger midt i Nationalpark Mols Bjerge, hvor der er mange muligheder for vandre- og cykelture og andre fantastiske oplevelser.
Vores værelser er enkle - der er, hvad der skal være - sengene er adskilte. På vores egen grund har vi beachvolleybane, petanguebaner samt atletik- og boldbaner. Som gæst kan du også opleve Ebeltoft med gamle brostensgader, Glasmuseet og Fregatten Jylland.

Koncerter
Fuglsøcentret afholder mange koncerter med både danske og udenlandske navne – se vores koncertkalender og mere info her: http://fuglsoecentret.dk/billetter/

Memory Lane Rockmuseum
Fuglsøcentret huser vores helt eget Rockmuseum ”Memory Lane” – her er fokus på musik- og ungdomslivet fra 1950’erne til i dag.

Museet kan besøges mandag-lørdag kl. 8-16, søndag kl. 8-12. NB. Guidet rundvisninger og alternative åbningstider kan evt. aftales. Entre: 50 kr.

Adresse

Dragsmurvej 6

8420 Knebel

Facilities

Kapacitet: Senge (320)

WiFi

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland